Зима

Зима
Пролет

21 март 2020 г.

Безумията на властта стигнаха до идиотия

Кому пречи разходка на открито, особено в парк, ако хората са здрави, носят предпазни средства (не че държавата може да ги осигури) и спазват необходимата дистанция!??
 
Безумията на властта стигнаха до идиотия.

Днес Ананиев забранил дори разходките в парковете. Въпреки всички предписания за повече слънце и чист въздух. Значи само по улиците, между коли и пешеходци може да се ходи, в метрото и градския транспорт да се тъпчеш и без маски може, а в парка, където има много по-малка вероятност да попаднеш в непосредствена близост до други хора - не може!

Кому пречи разходка на открито, особено в парк, ако хората са здрави, носят предпазни средства (не че държавата може да ги осигури) и спазват необходимата дистанция!??

В парка не може, но освен това не можеш да излезеш и извън областния град (инкубатор на заразата) за да отидеш на село или в близката гора за да си далеч от заразата и да подишаш чист въздух.. Т.е. всеки да си мре в собствената бърлога без право на спасение, въздух и слънце. Утре може да ви забранят по същата логика и да си отваряте прозорците.

Връх на гениалната стратегия на правителството срещу епидемията. Можело само който имал куче да ходи в парковете.. Вероятно за да има къде да екскрементира любимецът. Кучкарите коронавирусът не ги ловял.

Значи който има куче може, но който има примерно малко дете не може... Всички знаем колко е важно за децата, а и за възрастните хора да излизат поне веднъж на ден на въздух - извън апартаменти и панелки...

Нека малките да не играят на площадките, да не се събират - това да, но защо да не могат да карат велосипеди например или да тичат по тревата!? Повечето знаят какво е да затвориш едно малко дете седмици наред в затворено пространство без да може да излезе, да тича и да се движи...

Кучето няма да издържи, но кучетата за разлика от децата ни са привилегировани в тази /АНТИ/държава.

Да обречеш хората (които имат деца, и тези, които нямат кучета) от това да търсят някакъв (макар и ограничен) досег с природата и то в условия на масова епидемия е повече от дискриминация.

Това е геноцид.

Пълен ПРОВАЛ на клетото правителство!!

Търсете домашни любимци под наем за да можете да се порадвате на пролетното слънце, да подишате свеж пролетен въздух и да не ви подгони #ГешеФт за нарушение на закона!

ОСТАВКА!

Кирил Ананиев

 "Биволъ"

Няма коментари:

Публикуване на коментар