Зима

Зима
Пролет

15 април 2020 г.

Булсатком пуска безплатна телевизия за периода 15-26 април

Празничното богато и разнообразно съдържание включва над 110 канала за клиенти на сателитна телевизия и над 250 канала за IPTV
 
По повод предстоящите Великденски празници и удълженото извънредно положение в страната, Булсатком пуска безплатна телевизия на всички домакинства, пасивни или активни клиенти на компанията, които имат необходимото Булсатком оборудване. 

За периода 15-26 април, финансово затруднените клиенти на оператора ще могат да се възползват от телевизионен план „Старт".

Като най-разпространен телевизионен доставчик, обслужващ най-голям брой домакинства в България, Булсатком активира базов пакет ТВ програми и за клиентите с ограничени възможности, за да направи семейните празници у дома още по-приятни. Телевизионен план „Старт" включва над 50 канала, сред които едни от най-гледаните в страната, като БНТ, bTV, NOVA, TV+, Planeta TV, Diema Family, Discovery, TLC, bTV Lady, bTV Comedy, Fox, TV Europa.
 

Клиентите на Булсатком, които вече са направили плащане за периода 15-26 април, ще имат достъп до целия набор от ТВ програми и пакети, независимо от тарифния си план и използвана технология на достъп. 

Празничното богато и разнообразно съдържание включва над 110 канала за клиенти на сателитна телевизия и над 250 канала за IPTV. Потребителите ще се насладят и на програмите от спортните пакети Max Sport Plus Lite и Sport+, както и на няколко нови филмови канала - Movie Star и Timeless Drama Channel. Напълно безплатна за всички клиенти на IPTV е и Видеотеката на Булсатком, която регулярно се обновява с филми, сериали, детски и документални поредици.
 

Всички потребители на Булсатком услуги, които пропуснат да подновят абонамента си през този период, ще бъдат прехвърлени към базов пакет „Старт" за периода на празничната инициатива и няма да бъдат изключвани.
 

„В Булсатком осъзнаваме отговорността, която имаме като комуникационна компания, особено в период на непредвидими предизвикателства пред обществото. Ролята ни е не само да предлагаме и поддържаме високо качество и непрекъсваемост на телевизионните и интернет услуги, а и да разнообразяваме избора от развлекателно и информационно съдържание. По този начин се надяваме, че допринасяме клиентите ни да бъдат добре информирани, но също така помагаме за това предстоят им вкъщи да бъде по-приятен", коментара Станислав Георгиев, Главен Изпълнителен Директор на Булсатком ЕАД.
 

Търговската мрежа на Булсатком продължава да работи с нормално работно време, прилагайки извънредни мерки за опазване здравето на служителите и клиентите си. В допълнение към кампанията #ОстаниВкъщиСпасиЖивот и подобреното електронно обслужване, Булсатком активира възможност за „Бързо Плащане" през корпоративния сайт на компанията bulsat.com, където само с абонаментен номер клиентите могат да погасят месечните си сметки бързо и лесно.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар