Зима

Зима
Пролет

27 април 2020 г.

Кой си ти бе, че ще ни казваш, че ще живеем в режим, некро манипулаторе?!

Ако цял живот си избрал да живееш „в режим“, с чували, морги и трупове, и да козируваш на Диктатора, ние имаме друго намерение

„Шефът на кризисния щаб генерал Мутафчийски си позволи да прогнозира, че от тук нататък ще живеем в режим и трябва да свикваме, а правителствата по света да имат силата да го налагат.“

 

Оня с лампазите, кой знае защо генерал, изпитва садистично удоволствие да се изживява като вестител на Ада.

Трупове, чували, морги, днес започна със заразени 6 деца, щото така отвратително зловещо манипулира страховете на раята.

Този човек може и да е добър занаятчия, като хирург, но не може да има призвание за лекар!

Комплексите му са толкова очевидни и съсредоточени да лиже задника на Диктатора, белким се извиси във Властта, че е позорно даже да го гледаш.

Това лице е в разрез с всичко, което може да бъде наречено успешна стратегия и тактика, това лице е некро манипулатор, равно на лъжец.

По-страшното обаче е, че много хора го харесват, даже са „влюбени“ в него, като актьора деян донков. Това вече е истински лакмус за каква простотия и липса на мислене става дума у това общество, и истинска диагноза на стадото, което иначе се нарича „гражданско общество“!

Кой си ти бе, че ще прогнозираш, че оттук нататък ще живеем в режим?

Кой?

И това, че те е турнал Диктатора Боко Тиквата да му изпълняваш повелите, докато не те нарита като използван пешкир, не ти дава право да се гавриш всеки ден с ГРАЖДАНИТЕ!

Защото ти ако цял живот си избрал да живееш „в режим“, с чували, морги и трупове, и да козируваш на Диктатора, ние имаме друго намерение.

Без теб!

Анадънмо?!

 
Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар