Зима

Зима
Пролет

12 април 2020 г.

Успяха! С прост и робски народ нищо не се получава!

Успяха да разделят окончателно и да проконтролират тотално това сборище, наречено „народ“...
 
УСПЯХА! ВСЪЩНОСТ, УСПЯХА ДА НИ РАЗДЕЛЯТ ТОТАЛНО! 

Играейки върху тънката струнка „смърт“, мерзавски лъжейки и манипулирайки, дразнейки нерва на Страха, еснафския, егоистичен Страх у българина – „да не настине и да не се мине“.

Някои от нас днес реват колко били манипулирани социологическите проучвания. Да, със сигурност – са! Но и с 30 процента да са манипулирани огромното мнозинство се подмокря като види гротеската „генерал“ и „спасителя“ Тиква.

Защото е поставил на първо място егоистичното си оцеляване, което с тъпия си акъл си въобразява, че ще спаси с маска и затвор от „пандемия“ със заразени… 600 души, и която по никакъв начин няма да ги докара до смърт, освен ако не са с тежки хронични заболявания.

Успяха да разделят окончателно и да проконтролират тотално това сборище, наречено „народ“.

Никакви илюзии нямам за каквато и да е промяна. С прост и робски народ нищо не се получава, освен малцинството мислещи да живеят като роби заради простотията на мнозинството лумпени.

Единственото, за което съм благодарна е, че в тази обстановка пресях хората – на плашипутарници, които зачертавам с черния флумастер и на МАЛЦИНАТА, МЪРЦИНА, за които Свободата и Истината са по-ценни от атавистичния страх за гъзовете и лайната им.

 
Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар