Зима

Зима
Пролет

10 април 2020 г.

Добре дошли в България - страната за законността!

Слава на Главния Прокурор!
Слава и на ВСС, който го избра!
Слава и на нашата Партия ГЕРБ и нейния Мъдър Ръководител!

 
Добре дошли в България - страната за законността!

Който копнееше за България по "Бай тошово време" може да пляска с ръце. Само че това е Бай тошово от преди Бай тошо. Тогава са преследвали хората "за пораженчество". Така и днес в нашата държава на победилата законност.

Ето какво ни съобщава пресцентъра на прокуратурата:
 

"Във връзка със серия от изявления, будещи неоснователна тревога у гражданите, в условията на въведено извънредно положение - А.Ст., председател на Българския фармацевтичен съюз, е привлечена към наказателна отговорност за престъпление по чл. 326 от НК. С оглед на високата обществена опасност на деянието, изразяващо се в отправяне на неоснователни твърдения за очаквана липса на медикаменти, спрямо А.Ст. е взета мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 20 000 лв. Разследването под надзора на Софийската районна прокуратура продължава."

Не знам, кой прокурор е подписал това обвинение и кой дознател го е предявил, но те са истинските остриета на законността у нас днес. Така се пада на всеки пораженец! Дори максималното наказание да е освобождаване от наказателна отговорност с глоба до 5000 лева, гаранцията да е 20 000 лева. На пораженците трябва да им е зле! (Само някой национален предател да не вземе сега да го оправдае!)

Слава на Главния Прокурор!
Слава и на ВСС, който го избра!
Слава и на нашата Партия ГЕРБ и нейния Мъдър Ръководител (за да цитирам вчера един Митрополит)!


 Иван Гешев

Калин Ангелов

Няма коментари:

Публикуване на коментар