Зима

Зима
Пролет

2 май 2020 г.

Ще има ли протестен митинг на мисирките за връщане на НОЩ с плакати и призиви: „Мутафчийски е радост“?!

Нали толкова много го обичахте и го дундуркахте, защитете го сега от употребяването му от Боко като пешкир!
 
Спряха некрофилските брифинги на така наречения Щаб.

Сетила се Мара да се побара.

След като два месеца ни облъчваха с чували с трупове, морги, Ад, който пристига и така и не дойде, камиони с мъртъвци, „ярост невиждана“, която се задава, пък така и заседна някъде по завоя към Банкя, след като докараха до психо паник атаки голяма част от народонаселението, вперило взор по 24 часа в манипулираните провластови телевизии, най-накрая говорителката Севда на Боко рече, че имало много критики заради Щаба и вече щяло да има само преслистове до медиите със съобщения. Нещо, което трябваше да се направи още от първия ден на кризата.

Севда на Боко се сети да се побара, че имало „много критики от обществото“ едва като им светна, че главите на Хунтата са на косъм и умишлено наложената диктатура с коронавирус им изигра лоша шега, тъй като лъсна цялата им некадърност, нефелност и корумпираност.

Впрочем, COVID-19 извади на показ скритото у всеки, включително и у хунтата, която управлява. У едни Страхът, у други – опита „борбата“ с един вирус да бъде превърната в укрепване на Диктатурата на Хунтата. Само че покрай цялата тая хава – лъсна отвратителното лице на Властта. Хак да им е! Тепърва ще сърбат „резултатите“ от „успеха“ си със „справянето“ с кризата.

Питам аз обаче сега: ще има ли протестен митинг на мисирките за връщане на НОЩ с плакати и призиви: „Мутафчийски е радост“?!

Нали толкова много го обичахте и го дундуркахте, защитете го сега от употребяването му от Боко като пешкир!



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар