Зима

Зима
Пролет

19 май 2020 г.

Типове поведение, които привличат жените най-много

Привличането е твърде сложно, за да бъде обяснено с няколко думи.
 
Много са факторите, които могат да повлияят върху това дали една жена ще бъде привлечена от един мъж или не, но сред многото се открояват някои типове поведение, които определено допадат на жените и им действат магнетично.

Кавалерство

Кой казва, че рицарството е мъртво? Много жени се смеят на различни кавалерски жестове от страна на мъжете, но тайно се чувстват като принцеси. Подаването на ръка, правенето на път, помощта при носене на тежки чанти са само част от кавалерските типове поведение на мъжете, които тайничко пленяват женското сърце и определено правят впечатление.

Зрителен контакт

Очите са пленяващо оръжие, което използват не само жените, но и мъжете. Зрителният контакт показва желание за повече близост, което може да ви накара да се почувствате специални, харесвани и важни. Затова мъж, който настойчиво търси зрителен и физически контакт с вас определено прави впечатление и привлича вниманието ви.

Поемане на инициатива

Мъжете, които поемат инициатива и не се страхуват да правят първи крачки, свободно и открито демонстрират самочувствието си, са истински магнит за жените. Не е забавно, ако всеки път вие като дама трябва да взимате решенията, да поемате инициативи, да правите първите крачки. Много жени намират това за непривлекателно и отегчаващо във връзките. Жените търсят мъже, на които могат да разчитат, които да чувстват като водеща сила във връзката. Хубаво е от време на време и жените да поемат инициативи, но определено дълбоко кодирано в женската природа е желанието да бъдат покровителствани и закриляни.

Показването на компетенции и умения

Мъжете печелят женското одобрение и симпатии, когато блеснат с някакво умение, с компетенция или сръчност. Много жени намират за страхотно привлекателно, когато един мъж с лекота поправи нещо вкъщи или по колата. Определено непривлекателни са мъжете, които не могат да се справят с нищо, сякаш имат две леви ръце.

Премерена авантюристичност

Приключенският дух е впечатляващ и привличащ женското внимание, стига да не граничи с безразсъдство. Авантюризмът винаги събужда страстта у жените.

Показване на емоция

Мъжете винаги се стараят да потискат емоциите си, да крият слабостите си и да се държат като истински силни мъже. Когато показват емоциите, чувствата и слабостите си обаче именно това привлича женското внимание изключително много и действа магнетично.



 
Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар