Зима

Зима
Пролет

21 юни 2020 г.

Доналд Тръмп: Откачената крайнолява паплач се опитва да унищожи нашата история

"Изборът през 2020 г. е много прост. Искате ли да склоните глава пред левичарската паплач или искате да вдигнете гордо глава като истински американци."

"Радикалната левица иска да унищожи нашето наследство, за да може да наложи своя нов репресивен режим."

Това заяви президентът Доналд Тръмп на митинг в Тълса.

"Откачената крайнолява паплач се опитва да унищожи нашата история, да оскверни паметниците ни - нашите хубави паметници - да събори нашите статуи, да накаже, да зачеркне и да преследва всеки, който не изпълни техните искания за абсолютен и тотален контрол. Ние няма да се подчиним", каза Тръмп.

"Преди два дни леви радикали в Портланд, Орегон, събориха статуята на Джордж Вашингтон, загърнаха я с американското знаме и подпалиха американския флаг", каза Тръмп под бурните възгласи на възмущение от свои привърженици. Президентът призова да се приеме закон, съгласно който всеки, който оскверни националния флаг, да бъде осъден на една година затвор.

"В Америка на Джо Байдън грабителите и чужденците без законен статут имат повече права от американците, които спазват закона", каза президентът. Тръмп нарече своя съперник на президентските избори на 3 ноември "марионетка" на "радикалната левица".

Редица статуи бяха разрушени в много американски градове по време на протести, последвали убийството на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, включително на исторически личности като Христофор Колумб, Джордж Вашингтон и Юлисис Грант.

"Байдън си стои в мазето и думичка не казва за това жестоко нападение срещу нашата нация и срещу ценностите на нашата нация. Джо Байдън се е предал на своята партия и на левичарската паплач", каза Тръмп.

"Изборът през 2020 г. е много прост. Искате ли да склоните глава пред левичарската паплач или искате да вдигнете гордо глава като истински американци", заяви президентът.



Няма коментари:

Публикуване на коментар