Зима

Зима
Пролет

30 юли 2020 г.

Драги, Косьо Ми, не се ебавам!

И много здраве на оня „дето ме ръководи и финансира“!



АФЕРА публикува днес:

ВИЖТЕ ГИ ГОЛЕМИТЕ „СЕДЕСАРИ“, КАК БРАНЯТ КОРУМПИРАНАТА СГАН! „ОРЛОВ МОСТ“ МУ ПРЕЧЕЛ, НЕ БЛОКИРАНОТО БЪДЕЩЕ НА ТОЗИ КЛЕТ НАРОД. МИШОК!



След публикацията на АФЕРА Константин Мишев реагира така на страницата си във Фейсбук:




Драги Косьо Ми, дълбоко съм впечатлена от „изумителния“ факт, че познавате „много хора“. Още по – развеселена съм, че познавате „онзи човек, който финансира и ръководи тази мадама“.

Дайте го насам, та да видим кой я „ръководи“ тая „мадама“, сиреч мен.

Като лице със светеща около него легенда на „топ конспиратор“, драги ми Косьо Ми, би трябвало да сте информиран „тази мадама“ как си прави сайта, с колко пари и поради тази причина има ли или няма екип и редакция, или сама връзва на фльонга държавата, просто защото го може. Като видна легендирана „топ разведка“, драги ми Косьо Ми, щяхте да сте наясно и с проверката ми като физическо лице за шест години назад – на мен и на фирмата ми – образувана по донос на авер на аверчетата ви от герб, дето и те минават за „десни“ „демократи“, и там всичко надлежно е описано – ясно и печално откъм „финансиране“ на „мадамата“.

Отминавам великодушно, че това, което сте написали, драги ми Косьо Ми, си е направо състав на клевета в прав текст, още повече не сме безпаметни и добре помним „великите“ Ви „конспирации“, дето миксирахте като виден приближен до един бивш „демократ“ министър председател Ф.Д., които логично го доведоха до краха му. Но и до отвращението на „сините“ милиони, които сега се броят в една шепа „десно сектанти“. И ако не е Боко да ги дундурка на Дувара си, жална им майка.

Иначе това, че изобщо сте попаднали в АФЕРА, драги ми Косьо Ми, наистина е голяма чест, дано покрай това вденете, че когато подпорните стени и небостъргачите са законни, тогава блокирането на кръстовища е задължение, а не закононарушение.

Колко сте „тарикат мъж“, че да не пискате, оставям на читателите да преценят.

И много здраве на оня „дето ме ръководи и финансира“, в случай, че се престрашите да му се обадите, банковата ми сметка официално е оповестена на сайта АФЕРА.

АФЕРА приема дарения с изключение на такива от чекмеджетата на любимеца ви с чекмеджето в правителствената си резиденция – Боко Тиквата, когото с охота признахте за „десен“, понеже сте тарикати, дето не пискате.

И последно: когато ме атакувате, добре е да сте се запознали отблизо с „врага“, първо основно правило на „конспирацията“, за да не останете неприятно изненадан, че не се ебавам.

Не се ебавам.



Веселина Томова

Няма коментари:

Публикуване на коментар