Зима

Зима
Пролет

24 септември 2020 г.

Хванах си, мамо, шпионин

Шпионите се интересували от българската военна техника. Вероятно са обикаляли по музеите, защото останалата се вижда на парада на Гергьовден...

 

 

Тъй като се справи с потресаващата корупция и престъпност на "белите якички" в България, Каскетчо реши да се пробва в дебрите на шпионажа. 

 
И както при всяко свое изстъпление, веднага си намери плячка и се похвали на медиите. Разбрахме, че човекът с каскета си е хванал двама руски шпиони, при това цели дипломати от посолството. Бравос, Иване, бравос, Гешев!

Разбирам, че шпионите се интересували от българската военна техника. Вероятно са обикаляли по музеите, защото останалата се вижда на парада на Гергьовден, ако изобщо успее да тръгне от поделенията. Много е възможно да са се добрали и до конфиденциалната информация къде точно съхраняваме чертежите на Кефките, както и колко оръжия още ще излязат от строя през последната година.
 
Нещо не ми се връзва. Нашата армия е ясна, виждаме я с очите си. Да се счита, че страна като Русия ни счита за някаква заплаха, е, меко казано, гротескно. Щеше да е по-вероятно да разузнават чий го търсят американските войски на българска територия, ама това дори не се споменава в комюникето гешево.
 
И логичният извод от цялото каскетско изпълнение е, че просто трябва да зарадваме Големият Американски Брат и Мустафата, като и ние се отчетем с хванати руски шпиони, за да могат те да кажат: "Ето, Русия ги застрашава, я дай сега да им разположим още американски войски да ги пазят, че даже може и нова база в Атия да си направим. За тяхно добро, де! Ние, хамериканците, не сме таквиз агресори, само от добро сърце си натрапваме армията в чужди държави!"
 
Рапорт даден, рапорт - приет! Сега очакваме ответният удар!
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар