Зима

Зима
Пролет

12 септември 2020 г.

Там, където са бандитите

Бандити, оставени под политически и геополитически чадър на силните на света. Защото им вършат мръсната работа, за която не се говори... 

 

Комфортът на Онуй свърши - у нас и по света.

Едно е под сурдинка да се мърмори, че нещо не уважаваш закона и съвсем друго евродепутат открито да те нарече "бандит". И впрочем собственият ти народ от години да те нарича "мутра", "престъпник" и прочие мили думи...
 

Принципът, че можеш да лъжеш малка група хора дълго време, но не и много хора за същото време, е в сила. Въпреки неохотата си да се раздели с вярното куче-касичка, събиращо комисионни за европейските лидери, ЕС осъзна, че да продължи да го подкрепя, означава да се приравни към него. И съответно народите в съюза да видят какви лидери са си избрали. Винаги е било обществено неудобно да си приятел с престъпници. Най-вече когато всички осъзнаят този факт.
 

България е най-бедната и корумпирана страна в ЕС. България е там, където са бандитите. Бандити, подкрепяни от мафията и от европейските лидери. Бандити, оставени под политически и геополитически чадър на силните на света. Защото им вършат мръсната работа, за която не се говори. 


Само, че ние вече говорим. И заедно с престъпленията на бандита, все по-високо се задават въпросите ЗАЩО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИДЕРИ ПОДКРЕПЯТ БЕЗРЕЗЕРВНО ДЕСЕТ ГОДИНИ ЕДИН БАНДИТ?!?



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар