Зима

Зима
Пролет

19 октомври 2020 г.

„Отровното трио“ – слабоумие, комплексарско его и... нещо отзад

Клоуни, не вие изведохте хората на площада, аре, скрийте се, че кафа от (режисирани) тъпотии! 

 

Този текст го пиша с окончателно омерзение. 

И с честност и искреност, защото никога не съм  козирувала и угаждала на мнението на „тълпата“. А и от третия ден на протестите имам категорична позиция за начина им на провеждане, която неведнъж съм изразявала открито.

Не се е родил тоя, дето ще ме обвини, че съм подлога на ГЕРБ, защото докато купища измисленяци, които до вчера ближеха ташаците на Боко и Хунта ГОДИНИ НАРЕД, а днес се роят като хиляди „дисиденти“, аз от първия ден на Бойко Борисов във Властта /в каквато и да му битност/ открито и яростно съм го громяла. За което и до днес си плащам цената.

С умиление наблюдавам така наречени „водещи“ журналист/к/и, голеееми демокатрат/к/и, които му пипаха мускула, правеха лигави почти сексуални интервюта с него, а днес са бир парче и те революционерки срещу Борисов. Дано никога не излизат записи от спалнята му с вихрещи се там журналистки!

За интелектуалците пък, дето ще си счупят ръцете да се пишат в списъци, даже не си струва да се пише, те изначално са ясни – само се върнете назад, малко назад във времето, и ги проследете колко са били „против“ Хунтата.

Това лайненце, което виждате на снимката е ИЛЮСТРАЦИЯ на т.нар. „Отровно трио“.

Светослав Трайков, бивша дясна ръка на бившия председател на ГЕРБ във Варна. Когато Боко ги изгони от ГЕРБ станаха „топ“ „баста“. Ако не ги беше изгонил, туй същество, дето е пуснато на първа линия на протеста, още щеше да целува ръката Боко и да се снима с него. Също, като оня другият, „боец“, дето място не си намери да си избива неосъществените комплекси.

Защо е ИЛЮСТРАЦИЯ?

Защото е лансирано не от мен, не от вас, не от който и да е на площада, а лично от един от тамадите на Отровното трио – Арман Бабикян. Който даже си го е взел на работа в офиса, щото лайненцето е голяяяяям „професионалист“. „Професионалист“ ексгербаджия. Че му набутал името и като собственик на абсолютно лъжливия, фалшив, фейк сайт „информиран.нет“.

На него му дай яйца да хвърля. И домати. Също като Николай Хаджигенов. Който само не се е пуснал в селфи и сниман гол. То беше сух, мокър, мръсен, чист, в профил, в анфас, отзадЕ и отпредЕ в кадър, не ти е работа. Да си направи бук и да го прати в Турция, със сигурност ще го вземат в масовката на поредния турския сериал.

След като на третия ден на протеста подмениха „Мутри, вън!“ с „Всички вън!“, след като промениха посоката на протеста и фиксацията му, насочвайки безсмислено протестиращите пред Народното събрание да ядат лютеница и да се проскат в шезлонги на паважа, след като повече от 100 дни не промениха нито тактика, нито стратегия, а трамбоваха в един и същ коловоз, с безлични оратори, хванати от кол и въже, но пък някои изобщо не бяха допускани до трибуната, след като сведоха протеста до тотално спихване, угодно за Схемата и удивително наподобяващо римейк на „умните и красивите“ от 2014 година, които върнаха Бойко Борисов за трети път на власт, „отровното трио“ приключи с идиотските „велики народни въстания“ и сега чакаме „нова форма“ на точене на… турския кадаиф.

Що турски ли?

Ами питайте Арман Бабикян какво е искал и какво е молил ДПС преди няколко месеца.

От цялата дунанма сега се отчита като огроооомен успех идването на нам си кои евродепутати. Направо се разплакахме. Европа ни чула, Европа ни видяла, Европа си го … преместила, също като Боко Тиквата, който  с абсолютно основание, виждайки нефелността на протеста, открито им се подиграва. А той, Страхливият, се подиграва, защото му е ясно Кой дърпа Схемата и как от цялата тая с пляски, яйца и домати хава, нищо няма да произлезе.

Огромното комплексарско его на „отровното трио“ доведе нещата и дотам, открито да заявяват, че те били тези, които изкарали хората на улицата.

Аре, бе! Айде по-полека, ако обичате. Уж мразите Ристю Иванов, пък по неговата я карате – и той бил изкарал хората, без неговия „росенец“ нищо нямало да стане.

Истината е, че НЕ „отровното трио“ извади народа на улицата, нито Ристю, той пък най-малко – неговата роля в спектакъла бе видима и ясна за всички, които мислят поне малко с акъла си.

Хората излязоха след влизането на гешевците в президенството. Излязоха и след пускането на записите и видеото в сайта АФЕРА. И точно когато се видя, че протестната енергия е изключително мощна, НЯКОЙ я спихна с един замах – промени призива „Мутри, вън“, отклони фиксирането в първата основна цел – свалянето на Боко и Хунта и разрои протеста на всякакви други щения и искания, като на женския пазар.

Та така – до днес, когато вече НЯМА ПРОТЕСТ. Това, което виждате е пунта мара.

Отделна е ролята на т.нар. президент Румен Радев с юмрука. За него съм обещала да пиша отделно и няма да го отмине горчивата чаша. До дъно.

Още в средата на миналия месец Арман Бабикян театрално сълзливо споделяше как се чудел кога да обяви създаването на партия, страх го било, че така ще опразни площада, като че бе сляп да види, че площада се празнеше от ден на ден, заради тъпотиите и циркаджилъците на светльотрайковците му. А истината е, че просто ЧАКАШЕ – ДА МУ КАЖАТ КОГА ДА Я ОБЯВИ.

КОГО чакаше – отговорете си сами. Не е толкова трудно да се сетите.

Иначе Арман има съставено направо цяло правителство. „Дай ми ДАНС!“, иронично му се усмихнах, докато ми говореше, правейки се, че му вярвам, а аз кимах, правейки се, че аз му вярвам, че всичко сам е измислил. Но задавах сто пъти един и същи въпрос: „Какво става със СХЕМАТА?“ Той се правеше, че не чува. И така…

Обеща да ми даде ДАНС, хахаха… А Мария Капон да бъдела финансов министър.

Вие разбирате ли за какво става дума?!?!

Междувременно, докато Арман сълзливо ми обясняваше как месеци наред служителите му не получавали заплати и седели при него само защото го обичали, и всички били гладни, боси и без работа, лайненцето Светослав Трайков бе в другата стая. „Доведи го тоя тука да му скъсам топките!“, рекох на Арман. Лайненцето обаче бе духнало, когато излизах. Сигурно мяташе някъде домати.

Това не е протест. Това не е „революция“. Още по-невъзможно е „велико народно въстание“.

Това е НЕЩО, което има своята пружина ОТЗАД.

Много хора ме питаха – защо не отиде там, на трибуната, защо не поведе хората. Не, че някой ме е канил, не, че някой щеше да допусне безкомпромисността ми, но аз до лайненца, които разбират ВОЙНА С ХУНТАТА, като хвърляне на яйца и домати, снимащи се до полуда в селфита, НЕ ЗАСТАВАМ!

И в СХЕМИ не играя.

Фактът, че уж умният и обигран Арман допуска всичко това, е показателен. А аз го познавам, повярвайте.

Така че, който иска да излиза с протежето му Светлю екс Боковски, да хвърля яйца и домати.

Във всеки филм има малоумници. И хонорарът им е най-нисък.

Революция с идиоти не се прави. Въстание става със СЪРЦАТИ ВОДАЧИ. Които си слагат главата на дръвника, а не си играят на циркаджии.

П.П. Впрочем, хубаво е да се взираш в марката на якето на ПКП, като ПАК си откраднал снимката без да се позовеш, но е още по-добре да отговориш на въпроса – на теб кой ти плаща?


 
Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар