Зима

Зима
Пролет

27 октомври 2020 г.

Слагайте белите чаршафи и тръгвайте към Орландовци

Не искам да променям живота си, защото някакви комитети са решили да променят света...  

 

Дебилната част от населението на територията изпадна в шок и ужас от панаир в Сливен по случай Димитровден. 

Огромното възмущение у някои видни гербоиди и сенилни баби било породено от това, че хората се забавлявали БЕЗ МАСКИ на открито. Срам и позор, така да се каже, ама как може! Резил, краят на западната цивилизация и изобщо Акълолипсисът настъпи с особено ожесточение.
 

Вирус, че има - има. Както има хиляди други вируси. Например на ебола, на птичи грип, на СПИН, на бубонна чума. И хайде сега да спрем да живеем от страх. Да ни сложат в кислородни контейнери и да ни подават обеззаразена храна и вода с разтворена в нея белина, та да си запазим животеца. 

Всяко прекалено нещо вреди. Нормалните мерки по лична хигиена и дистанция от хората /аз лично изцяло приветствам това да не ми се навират всякакви на педя от мен, че съм гнуслива/, принципно предпазват. А ако някои развият навика да се къпят и да си мият ръцете и лицето, направо са се спасили.
 

В момента много ковидиоти не живеят, а са живи зомбита, тресящи се от ужас да не им се случи нещо. И докато за тези със съпътстващи тежки заболявания имат някакво оправдание, не разбирам младите хора, които сами в колата са си сложили маска. Според мен даже малоумието трябва да има някакви граници, но явно е необятно като вселената.
 

Животът продължава. Искат да ни принудят да приемем нов ред. Но няма да го направя поне аз. Защото животът се измерва с качеството, а не с количеството на дните. Защото не искам да съм жива умряла и брояща заразени. Не искам да гледам приятелите си през преграда и да дишам и говоря през маска. Не искам да променям живота си, защото някакви комитети са решили да променят света. 

Това е моят избор. И предлагам на тези, които много се възмущават, че хората избират да живеят, да си сложат по един бял чаршаф на главата и кротко да поемат към Орландовци и да чакат. 

Естествено, с маски и на необходимата социална дистанция от другите ходещи трупове!!!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар