Зима

Зима
Пролет

23 октомври 2020 г.

Подлудиха българския народ и съсипаха икономически страната

На цялата организирана саботажна група наречена "щаб" трябва да бъдат повдигнати обвинения и осъдени за престъпления срещу държавата 

 

Математикът на НОЩ Николай Витанов пресметна, че всички ще измрем като пилци! 

Самия Витанов изглежда и говори като човек със специални потребности, който придружава разказите си за "сигурната ни смърт" с песнички и други номера присъщи за клоуните в цирковите спектакли!
 

Дано някой ден начело на държавата да застанат достойни хора и да се потърси сметка на извергите, които подлудиха българския народ и съсипаха икономически страната, занимавайки ни ежеминутно с броенето на хора с грип, който на всичкото отгоре се оказва и не особено опасен, имайки предвид статистиката - реалната, а не тази на "математика" Витанов! 

На цялата организирана саботажна група наречена "щаб" трябва да бъдат повдигнати обвинения и осъдени за престъпления срещу държавата и да лежат в затвора, за това, което причиниха на народа. 

Същото важи и за глобалната ОПГ и техните помагачи в т.нар. мас-медии, които раздухват ежедневно тази хистерия, без до момента да има сериозни научни доказателства за цялата тази помия, с която ни заливат.

Николай Витанов

 

Страхил Ангелов

Няма коментари:

Публикуване на коментар