Зима

Зима
Пролет

17 ноември 2020 г.

Държавата е във фактически локдаун

Пред очите си виждаме разпадането на Третата българска държава. И на никой не му пука...  

 

Държавата е във фактически локдаун, макар това да не се признава открито. 

И трите власти са на умирачка. Изпълнителната власт се ръководи от кретен, законодателната от ПКП, а съдебната официално затвори. Съдилищата спряха разглеждането на дела. И на никой това не му прави впечатление. А съдебната власт е единственият коректив на идиотите, които ръководят другите две власти. 

Лекарите абдикираха тотално. Здравната система се крепи на екипи от по двама трима доктори и медицински сестри в по-големите болници, на които след време, ако оцелеем, ще трябва паметници да им издигнем, по-високи от този на Съветската армия. 

Насред пандемия единствено аптеките работят нормално и все още магазините за хранителни стоки. Всичко друго е в насипно състояние, а гражданите повечето са вече с отключени шизофрении. 

Пред очите си виждаме разпадането на Третата българска държава. И на никой не му пука. Вместо мерки гледаме само телевизионни скечове и превъртели полицейски екипи, да бродят насам-натам да дебнат някой, който не си е турил намордника. 

Позор, Бацка, голям позор се оказа ти. Но нека тия диванета дето те подкрепиха навремето, сега да изпият горчивата чаша до дъно. Глупост само с глад  и к.р се лекува, прав се оказа, Бацка, шапка ти свалям.


 Емил Василев

Няма коментари:

Публикуване на коментар