Зима

Зима
Пролет

1 декември 2020 г.

Лъжите на БТВ и болница "Пирогов" вече ми идват в повече!

Тази мръснишка пропаганда, която ни развивате няма да успее! 

 

Лъжите на БТВ и болница "Пирогов" вече ми идват в повече! 

Особено, гнусен е мръснишкият подход, с който се опитват да изкарат българите мързеливци, които видите ли, даже и за 3000 лева заплата не искат да работят! Трудно се понася и лъжата, че само трима желаещи са се отзовали на обявата за санитари? 

Гнусна лъжа! Доста хора се свързаха с мен, но няма да намесвам имената им. Ще кажа на лъжците обаче, следното: Съпругата ми веднага, след като разбра за острата нужда от санитари в болница "Пирогов", подаде заявление. Не се е интересувала от парите! Просто, като човек, който е преболедувал Covid-19 и е с антитела искаше да помогне в този труден момент. Освен това е бивш служител на здравната каса. Изрично е декларирала, че е преболедувала заразата и има антитела! 

Вече седмица, след като е заявила желанието си в писмен вид пред болница "Пирогов" никой не я е потърсил, въпреки, че отговаря и на безумните изисквания да е преболедувала и да има антитела! Да не би случайно, всички хора, които са на първа линия, да са преболедували Covid-19? Естествено, че не! 

Съпругата ми е с две висши образования и езикова гимназия. Да попитам проф. Балтов от болница "Пирогов" какъв образователен ценз се изисква за санитар в ковид отделение на болницата му? 

Тази мръснишка пропаганда, която ни развивате няма да успее! Скоро ще започнат да се разкриват и истините за лечението на болните в ковид отделенията и за отношението към тях, което вече е ясно! 

Призовавам БТВ и болница "Пирогов" да спрат тази гнусна кампания срещу българите!


 Димитър Байрактаров

Няма коментари:

Публикуване на коментар