Зима

Зима
Пролет

7 декември 2020 г.

Оядени политици съсипаха дясното

За да има повече почтени хора в политиката, преди да се обединим, трябва категорично да се разграничим и да потърсим отговорност от такива като Ал Йо 

 

Необхватният от невъоръжено око Ал Йо за първи път каза нещо, с което съм съгласна, макар и съображенията и имената да се различават. 

Та човекът, който освен с глупостите си и скандалите около него, както и с мазното си хлъзгане в политиката, не е известен с нищо друго, заяви, че слаби политици съсипали дясното! Не може да бъде!

Всъщност именно оядени като него политици, изкарани от кочината на България, съсипаха не само дясното, но и всяка друга политика в държавата ни. С липсата на идеи и какъвто и да било професионализъм и излишъкът на алчност, простотия и крадливост. Къде кой не разбира от нищо, не става за чеп за зеле, отива в политиката. Там некадърниците са принцип, а не изключение.

И този внук на убиец на деца ни представлява пред ЕС и света! Плюе народа си, който го е изпратил там и не се свени да навежда мазните си задни части към управляващите и да се моли за кокалче... няма дясно, или пък ляво, което да издържи на напрежението да гледа видният отвсякъде евродепутат...

Вече дори не се надявам да видя читав и почтен политик в България. Президентът е като бяла лястовица на този фон. Символ на надежда. Но... за да има повече почтени хора в политиката, преди да се обединим, трябва категорично да се разграничим и да потърсим отговорност от такива като Ал Йо. 

Защото никога и за нищо на света не трябва да допускаме повече Бай Ганьо в политиката!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар