Зима

Зима
Пролет

25 януари 2021 г.

А труженичките от околовръстното кога ще заявят позиция за Русия, ааа!?

Спрете се, бре! Меркел си мълчи, Макрон си мълчи, вие хукнахте да се доказвате пред Козяк колко сте верни помияри! 

 

Русофобите са изпаднали в дива истерия и ударно заработват американски кинти и симпатии. 

То какъв евроджендър си, ако не плюннеш срещу Путин, ааа?! Както видяхме, всички на хранилка на Козяк, Джендъратлантическият съвет, Републиканци и апартаментчици за България, психодесни и обикновени психо, се възмутиха защо били арестували Навални и използваха случая да наплюят Путин и Русия. 

С интерес наблюдавам днес и манекена Асенчо да се изтакова по темата. Той, видиш ли, имал наблюдения /да се чудиш откъде точно/, че Путин бил сприхав човек. Връзката между сприхавостта на Путин и налагането на санкции на Русия обаче поне на мен ми се губи. Явно мисловният процес при манекена е по-усложнен и във формата на тирбушон.

Интересно е, че манекенът през 1980 година по сведения от медиите, се е натискал да работи в Държавна сигурност, ама явно дори те са се погнусили и са го отсвирили. СДС обаче не се погнуси и си го прибра. Даже го направи директор на телевизия. Да напомним, че Асенчо е бил манекен на сп. "Лада". Няма лошо. Също няма лошо джендър-ориентацията му, много е европейско, направо кефи. Артистична натура, така да се каже.

Русофобите, обаче, не се стараят достатъчно. Все още има същества, които не са се изказали по въпроса за Навални и Путин. Например труженичките от околовръстното, за които, както и на русофобите, е известно, че не са гнусливи и срещу заплащане са готови на почти всичко /признавам, че по отзиви на познати, русофобите са готови на повече, ако им се плати/, не са се изказали. Само те липсват да се включат в общия хор на лаене срещу Путин.

По неофициални данни, Путин не се чувствал добре. След порицаването от страна на Онуй, е трябвало дълго време да му стабилизират кръвното налягане след неистовия смях от няколко часа и невъзможността да спре да се смее. Изпитвам сериозни притеснения как ще му се отрази критиката на бивши манекен и настоящ евроджендър. 

Спрете се, бре! Меркел си мълчи, Макрон си мълчи, вие хукнахте да се доказвате пред Козяк колко сте верни помияри! Само че забравяте, че дори АХ не е успял да накара българите да тръгнат срещу Русия! А поведението ви е равнозначно на национално предателство и служене на чужди интереси.



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар