Зима

Зима
Пролет

23 януари 2021 г.

Русия към САЩ: Заловете се със собствените си проблеми и спрете да се месите във вътрешните проблеми на други държави

Посолството на САЩ в Москва изобщо не е реагирало на демонстрациите във Вашингтон на 6 януари с опити за щурм на Капитолия, нито е осъдило убийствата и арестите тогава 

 

САЩ би трябвало да се заловят със собствените си вътрешни проблеми и да спрат да се месят във вътрешните проблеми на други държави. 

Това се казва в съобщение на руското външно министерство във Facebook по повод коментари на американското посолство в Москва за незаконните протести днес в Русия.

Това не е първият път, когато американското посолство в Москва демонстрира пренебрежение към дипломатическите правила и разпоредби, като публикува активно съобщения в социалните мрежи в подкрепа на некоординирани протести в руските градове.

Руското външно ведомство напомни, че московското посолство на САЩ изобщо не е реагирало на демонстрациите във Вашингтон на 6 януари с опити за щурм на Капитолия, нито е осъдило убийствата и арестите тогава.

"Лицемерието е инструмент на американската дипломация, станал особено опасен по време на ковид епидемията. Заловете се със собствените си проблеми и спрете да се месите във вътрешните проблеми на други държави", се казва в поста, съобщава Cross.bg.

Предстои много сериозен разговор с посолството на САЩ в Москва посочва се още в съобщението.


 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар