Зима

Зима
Пролет

18 февруари 2021 г.

Дупета изцапани, кметчето ви е виновно!

Само кулите на Кольо Вълканов, на „Артекс“, на Таки, на някакви грузинци, и на разни приятели на ДС са им в главите на Фънди, и на Здравков… 

 

Кметът Фандъкова и главният архитект Здравков нямали нищо общо с кабела-убиец и с незаконните будки из столицата. 

Виновно им било кметчето на района от „Демократична България“. Вадят някакви бележки от 2011 и 2018 година… Ама тогава нали там имаше кмет от ГЕРБ?

Тия съвсем ни взеха за мезе!

Поставянето на будки и павилиони се одобрява от главния архитект на Столична община. Кметовете на райони в столицата нямат право да премахват незаконни преместваеми обекти и строежи. Всичко е концентрирано в Дирекция „Общински строителен контрол“ на пряко подчинение на Здравков, която има повече служители от целия район „Триадица“.

На пряко подчинение на Фандъкова е инспекторат с около 400 души, които би трябвало да знаят всяка разхлопана плочка в града.

Миналата година ГЕРБ отказа да прехвърли инспектората на районните кметове, а сега за убийството на момчето гонят районното кметче, което е заварило ГЕРБ бакии от преди 10-15 години и няма нито права, нито пари, нито хора…

А пък арх. Здравков бил над тия неща, защото бил станал нормотворец. Нормотворчо мамин! И визионер! Тия дни такива ги забърка в Закона за устройството на територията, че неговите колеги архитекти искат да го утрепят с камъни. Освен че нормотворчото – визионер от Севера отново удари едно рамо на „Артекс“, успя да освободи общината от ангажимента да прави нови улици. На Фънди и идвало в повече да мисли там за някакви си квартални сокаци.

Данчето скочи и срещу някакви алчни хора, които имали нотариални актове за „Южен парк“. Конституционния съд и бил виновен, защото отменил мораториум за строителство в зелени площи. Фънди, Фънди…, такъв мораториум никога не е имало!

Имаше 15 годишен срок за теб – да отчуждиш тези имоти, който изтече. Не са ти виновни разни зли хора и съдии. Ако продължиш да я караш така, зелените клинове на Мусман ще изчезнат, както и кварталните градинки. Това ще е твоето наследство за града.

Тротоарите убиват, нови улици не се правят, зелените площи изчезват, няма места в детските градини… Само кулите на Кольо Вълканов, на „Артекс“, на Таки, на някакви грузинци, и на разни приятели на ДС са им в главите на Фънди, и на Здравков…


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар