Зима

Зима
Пролет

26 март 2021 г.

Нелепи са хвалбите на "Демократична България", че нямали в листите си хора, свързани ДС

Със сигурност хората от ДБ произвеждат несравнимо повече доноси от хората от ДС 

 


Крайно нелепи са хвалбите на "Демократична България" относно това, че нямали в листите си хора, свързани с някогашната ДС. 

Градската десница не спира да оглася пространството със самовъзхвали от сорта на: "ах, колко сме морални!", "ах, колко сме чисти!", "ах, какви ангели небесни сме!" 

Нелепи са тези хвалби, защото именно от въпросната общност произлизат индивидите, чиито действия неимоверно надминават всичко, което ДС някога вършеше. 

Най-големите днешни доносници са именно от автентичната десница. Тези се занимават основно с дебнене и "откриване" на "врагове", "агенти на Путин" и "злосторници, които искат да отклонят България от светлия евроатлантически път". 

Със сигурност хората от ДБ произвеждат несравнимо повече доноси от хората от ДС. 

Вярно, нещата, които пишат, се наричат "анализи" и "изследвания". Изследват тези "анализатори" медийната среда, например, и веднага сочат онези медии и журналисти, които дръзвали да се усъмнят в правилността на директивите, идващи от Вашингтон и Брюксел. Непростим грях, наистина, който задължително трябва да бъде заклеймен! 

Да, в листите на ДБ няма лица, свързани с ДС, но това не е особен повод за гордост, при положение, че цялата им общност е физическо въплъщение на доносничеството и клеветата.


 Петър Волгин

Няма коментари:

Публикуване на коментар