Зима

Зима
Пролет

8 април 2021 г.

Мая & Дончева, не мажете мацано дупе с тиква!

И когато някой ви каже истината, не мяукайте и не ругайте, защото никой не ви е виновен. Тепърва започват да лъсват истинските лица... 

 

Когато от третия ден на протеста предупредих и алармирах, че ОТЗАД друга ръка започва да движи процесите, които кой знае защо подмениха „внезапно“ „Мутри вън!“ с „Всички вън!“, разфокусираха протеста и постепенно го превърнаха в цирков водевил, който отблъсна огромна част от хората, бях лошата. 

Плюхте ме, ругахте ме, какви ли не идиотщини бълвахте срещу мен, включително и кои ченгета ми пишели статиите.

Когато онова, което написах тогава се сбъдна точ в точ месеци по-късно и точно „триото“, превърнало се в „дуо“, спря протеста умишлено, в угода на Боко, а и не само на него, защото се загрижи „внезапно“ за ковид заразата, когато очи в очи с Арман Бабикян месец по рано го питах сто пъти в прав текст: „Как върви Схемата?“, а той плачеше как Мария Капон му се карала, че превърнали протеста в клоунада, ама накрая изтърва, че „като направя Мария Капон министър председател“, а аз изсмивайки се му рекох: „Дай на мен тогава ДАНС!“, когато и на най-непосветените информационно какво става Зад Кулисите, им беше ясно, че има нещо ГНИЛО, вие къде бяхте, а, Мая и Дончева?

Айде, Татяна Дончева бе по-обрана, по нейната днешна терминология, ама и тя излъга – уж нямаше да се кандидатира за нищо, пък първа скочи в кандидат – депутатската листа.

А Мая не слезе ни от телевизия, ни от площад, ни от улица, дувар и прочие. Прегърната с Арман, както и с Хаджигенов.

Днес Хаджигенов вече е сиктиросан, ама с Арман много внимават. И двете. Защото Арман е друга бира и двете го знаят. И… Ресурсите го знаят.

Пита се в задачката – от какво точно сте ядосани, Мая и Дончева, от казаното от Хаджигенов, или от това, че Хаджигенов, понеже е импулсивно директен, каза онова, което просто не трябваше да огласява така фронтално? А си го шушукате иначе?

Много лъжи и връткания се натрупаха, за да се сърдите, че хората ви взимат на подигравка.

Много отвращение и потрес от куп лица в така наречената ви „коалиция“ отблъснаха хората и едва влязохте в парламента, въпреки че по всякаква логика трябваше вие да оберете протестните гласове. Да, по всяка логика, ако бяхте чисти и честни, но истината е тази – хората бяха крайно разочаровани от вас.

И когато някой ви каже истината, не мяукайте и не ругайте, защото никой не ви е виновен.

Тепърва започват да лъсват истинските лица.

И да ви кажа – това е супер. Пяната се отмива. Бавно, но „славно“.

Впрочем, ето как им отговаря Николай Хаджигенов, което пък показва, че „както обикновено“ нищо не били чули и разбрали Мая и Дончева. От което следва, че според Хаджигенов обикновено „госпожите“ нищо не разбират, „както обикновено“:


Е няма такъв т@шак!

Лично за АФЕРА това не е никаква изненада.

Тепърва започва свалянето на маските. Не мажете мацано дупе с тиква!

„Легни! Стани! На колене! Мутри вътре!“.


Веселина Томова

Няма коментари:

Публикуване на коментар