Зима

Зима
Пролет

15 април 2021 г.

Вярното куче на Сорос с кодово име "Къдравата Сю" - предложение за премиер на Герб!

Престъпник избран от престъпници, които вече трябваше да излежават доживотните си присъди за измяна, предателство и грабеж към родината си... 

 

Вярното куче на Сорос,  русофоб и евроатлантик с кодово име "Къдравата Сю" - продажникът, който беше член на "Демократи за Силна България" на чело с най-големият крадец, измамник и приватизатор на прехода - Иван Костов, е новото предложение за кандидат премиер на партия Герб!  

Бившият водач на синята коалиция Даниел Митов, известен с провалената си кариера, заради  неспособността си да осъществи нито един от проектите за милиарди, докато беше  министър на външните работи - протежето назначено на поста си от слугата на САЩ -  най-голямата безхарактерна пихтия за  всички времена, управлявала някога  България - Росен Плевнелиев, се кани да става премиер!!!
 

Престъпник избран от престъпници, които вече трябваше да излежават доживотните си присъди за измяна, предателство и грабеж към родината си, хора които потъпкаха нашите интереси, за да обслужат чуждите, сега ни се представят, като "спасители" от мизерията, недоимъка и глада, в който ни навряха самите те!  

Ето на това се казва наглост дами и господа, когато тези, които са изпили жизненият сок на сънародниците си до последната капка, продължават да пускат пипалата си във властта и да я стискат до задушаване!

Няма откачане от тази мафиотска верига...


 

 Ива Иватта

Няма коментари:

Публикуване на коментар