Зима

Зима
Пролет

19 април 2021 г.

Борисов, вбесен, заизрежда какво на кого давал от „опозиционерите“, пропусна засега Татяна Дончева

Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него? 

 

Борисов се ядоса и започна да изрежда на кой от новите си опозиционери какво е давал и осигурявал през годините – министерства, поръчки, назначения. 

Пропусна Татяна Дончева, която оказва се има доста близки контакти и обвързаности с него, което лесно може да се докаже.

На по-предишните парламентарни избори партията на Дончева „Движение 21“ успя да мине 1% и получаваше субсидия. По закон й се полага и държавен офис. Областният управител й отпуска помещение с адрес „Витошка 12“ в София, както е по закон. Идват нови избори през 2017 година, тя се явява в коалиция и не минава бариерата. Вече няма право нито на субсидия, нито на офис. Но, нещата не са такива, каквито изглеждат. Видната юристка, боркиня с корупцията и от седмица заместник шеф на парламента нарушава законите в страната съзнателно и в колаборация с държавната власт.

През следващите 4 години, та и до ден днешен, Дончева продължава да обитава държавния офис на „Витошка“ срещу символичен държавен наем като на парламентарна партия в нарушение на закона за политическите партии.

Как се е случва това? Със заповед на областния управител Илиян Тодоров на София след обаждане лично от Бойко Борисов да се оставят апетитните имоти на Дончева, въпреки очевадното закононарушение. 

Как мислите тези ще свалят Борисов и ще разграждат модела като са морално и финансово част от него?


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар