Зима

Зима
Пролет

2 април 2021 г.

Борисов е комунист и син на комунист, а плюе децата на комунистите

Борисов нека да преброи комунистите и фурнаджийските лопати в собствената си партия. Като започне от себе си! 

 

”Децата на комунистите станаха най-големите демократи.”

Така се изпъчи Борисов на поредната си предизборна обиколка. Но за бравя да обясни, че и той е от тези демократи. Че не само баща му е бил десетилетия комунист като шеф на пожарната в София. Но и самият той по-късно е горд комунист и дори отказа да върне партийната си книжка, заради което напуска редиците на МВР. После си ”смени кожата”, за да може да управлява и оправдава живота си.

Бил е на софрата на големия социалистически банкет. Сега е на трапезата на властта и пишман демокрацията, която ни пробутва всеки ден. И вместо да си посипе главата с пепел и скромно да замълчи, той ръси бисери и обвинения на такива като него, за да се скрие зад лъжите.

Смениха си кожата и много други като Борисов. Сред тях има хитреци, умници. Има мръсници и подлеци, гьонсурати. И точно заради това сякаш закъсняват промените у нас. Заради такива като тях забуксува и протестът миналата година.

Сега, като твърди гореупоменатото, нека да преброи комунистите и фурнаджийските лопати в собствената си партия. Като започне от себе си!

Такива като Борисов си сменят кожата, за да си спасят кожата!!!


Калин Неврокопски, Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар