Зима

Зима
Пролет

2 април 2021 г.

Георги Гьоков: БСП носи промяната! С грижа за хората!

Не се страхувайте! Дали ще продължи порочния модел на управлението Борисов, дали властта ще продължава да ни управлява от джипката, ще решите Вие, избирателите! 

 

Уважаеми жители на област Стара Загора,

На 4 април България е изправена пред важен избор, най-важният от години насам, не само за страната, но и за развитието на ЕС като цяло.
За 11 години управляващите превърнаха лъжите, агресията, натиска върху бизнеса и хората в своя запазена марка - модела „Борисов”. Този модел донесе на българите плачевни резултати - първи по смъртност в Европа и трети в света. Оттук накъде, след като сме стигнали дъното на бедност, недопустими неравенства, отчайваща демографска картина, влошено здравеопазване, корупция, зависима съдебна система, задълбочаващи регионални различия.

БСП остана единствената партия, която отстоя на лъжливата пропаганда и обработване на общественото мнение. Не успяха да ни пречупят нито с примамливи обещания, нито с политически инженеринг, нито с финансови ограничения.

На тези избори БСП се явява с ясна, точна и реализуема програма. Като спечелим изборите, имаме за първите сто дни на управление и конкретен план, който председателят на партията Корнелия Нинова обяви. Спешно ще се реформират здравеопазването, социалната политика, доходи и демография, възстановяване на икономиката. Ще осигурим сигурност на бизнеса и спокойствие на хората. 

Ние, кандидатите за народни представители от 27-и Старозагорски изборен район, сме силен екип, който заяви готовност да работи с грижа за хората и изпълнение на програмата на БСП. Целта ни е да сме първа политическа сила. Но не заради самите нас, а заради България и заради всички българи, които имат надежда за справедливост. 

Ковид кризата ни постави в необичайна ситуация - и правителството, и населението, и предизборната кампания. Правителството се провали с овладяването на пандемията и ваксинационния процес. Виждам колко сте уморени, отчаяни и с недоверие гледате на политическите партии и техните обещания. Вирусът действително е опасен, но да отидеш да гласуваш е не по-опасно, отколкото да отидеш на пазара.

Не се страхувайте! Дали ще продължи порочния модел на управлението Борисов, дали властта ще продължава да ни управлява от джипката, ще решите Вие, избирателите!

Моят призив е да не допуснем изборите да бъдат манипулирани, всеки да направи своя информиран избор за партиите и коалициите, които участват в изборите, и да отиде да гласува, за да не съжалява, че в следващите 4 години няма промяна.

Излезте и гласувайте! Само така ще си върнем държавата, законността и сигурността! За да има по-добро здравеопазване, по-сигурни доходи, ред и спокойствие и децата и внуците да растат край нас.

Изберете на 4.04 бюлетина №4!

Защото БСП носи промяната! С грижа за хората!

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар