Зима

Зима
Пролет

12 май 2021 г.

За да се пишат такива жлъчни статуси против Русия, човек или е много неук или просто е взел едни 5000 лв. за услугите

Само "вашият" бивш любовник Боко, г-жо Цвета, може да си позволи шкафче пълно със златни кюлчета на гърба на гладният и беден народ! 

 

За да се пишат такива жлъчни статуси против Русия, човек или трябва да е много неук или просто да е взел едни 5000 лв. за услугите, които предлага... 

Г-жо Цвета, с риск да загрозя стената си с вашите пошли и гнусни публикации, нямащи нищо общо с действителните исторически събития и факти, ще се опитам да ви образовам малко. 

1: Една несъществуваща държава била 500 г. под робство, няма как да разполага с тонове собствено злато, за да си плати независимостта сама! Нашата независимост е платена от Русия, проверете архивните документи, след като не сте го научила на тази зряла възраст! 

Само "вашият", спряган според слуховете за бивш любовник Боко, може да си позволи шкафче пълно със златни кюлчета на гърба на гладният и беден народ! Това и чорбаджиите през Турско не са го правили...

2: За да може сега вие  и такива, като вас да пърдят и да се снимат от сутрин до вечер, докато пишат патриотични статуси, са загинали 200 000 руски войници в битка за свободата на България! Вероятно не сте и чувала за кръвен данък и що е то, нали? Когато България даде толкова синове за свободата на Русия, тогава и ще им се изплатим! 

3: Храмът "Александър Невски" е построен в знак на благодарност от българският народ към Русия и руският народ със събрана дарителска сума - архитектът също е руснак! 

Вие можете да искате да го преименувате и на някой от вашите спонсори, който ви е платил за тези публикации, но преди това ще трябва да се срещнете с нас!!!


 Ива Иватта

Няма коментари:

Публикуване на коментар