Зима

Зима
Пролет

23 май 2021 г.

Когато интелектът и белото се обединят

Призивите на Москов да се обединява с Пулев в дясно обединение, приемам като плод на прекомерна употреба на някои вещества 

 

Омръзна ми да повтарям, че всеки, преди да тръгне нанякъде, трябва да си даде ясна преценка за собствените си възможности и място в живота. За едно ставаш, за друго не ставаш. 

И както аз например съм се примирила, че не ставам за балерина, така и борчета и боксьори трябва да се примирят, че не стават за политици. Кое е неясното, не мога да разбера!?!

Кубрат Пулев, след като се увърташе около Онуй като стара мома около богат ерген, отново напира за политиката. Шапка му свалям за спортните постижения, но политиката не е място за млатене с юмруци, а за мислене, където той трябва да си даде сметка, че не е шампион и никога няма да бъде. 

Проблем на територията обаче е, че феновете на певачки, спортисти, актьори и актриси, са толкова възхитени от идолите си, че не осъзнават, че те нямат място в политиката. Освен, ако нямат съответните интелектуални и образователни качества, разбира се. Но в повечето случаи нямат.  Тълпата това не го осъзнава. Тя си иска герой и спасител и е готова да припознае всеки, когото харесва по един или друг повод. Единственото, което не харесва, е интелигентен и образован човек, който казва истината и има дългосрочна програма за България. И който говори по начин, принуждаващ тълпата да ползва тълковен речник, ако знае какво животно е това. 

А призивите на Москов да се обединява с Пулев в дясно обединение, приемам като плод на прекомерна употреба на някои вещества. 

Е, това е! Нека хейтърите започнат... СЕГА!


 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар