Зима

Зима
Пролет

6 май 2021 г.

Вие, всички т.нар. „опозиционери“ плюс Радев, връщане Боко Тиквата за четвърти път!

Пискане, уж режисирани скандали, пък накрая двупръстовото чело на ГЕРБ стана председател на ЦИК, а „опозиционерите“, видиш ли, не предлагали председател, щото нямали... 

 

Цял ден се нагледахме на нещо, като нищо на света – и в парламента, и при президента. 

Не, даже не е и шоу, не е и цирк, а тъпо, тъпо, читалищно позорище.

И всичките – понеже ги дават по телевизора – във вихъра на популизма, на позорьоството, на тъпотията. Единствен Слави, като „монахът от върха на  планината“ пише ли пише във Фейсбук нещо, което трябва да мине за оригинално, а всъщност е пълен булшит трафарет.

Мая Манолова пък, ако се направи отделен филм единствено с нейните движения днес в парламента, може спокойно да се яви на кастинг за „Чичолина“ – то не бе чекнене като върви към трибуната, то не бе люшкане на бедра и цупене на устнички, то не бе чудо.

Всичките т.нар. „опозиционери“ не само че нищо не изпълниха от това, което се клеха, но и се ошашавиха от театралните етюди, които разиграваха в желанието си да успят за пореден път драгите зрители с евтин пиар.

Пискане, уж режисирани скандали, пък накрая двупръстовото чело на ГЕРБ стана председател на ЦИК, а „опозиционерите“, видиш ли, не предлагали председател, щото нямали, щото не искали, щото – майна си райна.

А нали крещяха всичките до един, че първото стъпало за побеждаване на мафията било смяната на ЦИК. Е, смениха я, като кучки на нивата.

Радев и той, ауууу, „смелото сърце“, и той пищя ах, ох, их, нали ме обвиняват, че ЦИК била моя, ами - на, не е… И какво от това?

След дни ще му видим „новия“ служебен кабинет, който отсега ви казваме, че ще ви потресе – ама не с крутостта си, а с още по- безсмислената си „герджиковщина“. Пак му ръкопляскайте тогава. Ама още по-силно, ако може.

Целият тоя батак, в който „сценаристи“ се правят на журналисти, тошковци на депутати, а една депутатка от „Има такъв народ“ днес за първи излезе на трибуната и потресаващо показа, че единствено може само да е „деп…тка“, и „мутри вътре, мутри вън“ са готови да се жертват за… министри, целия тоя тюрлю-гювеч с всичко, което сътвори за толкова кратко време води единствено до връщане на Боко Тиквата за четвърти път.

След идещия потресен служебен кабинет на Радев, който ще покаже всъщност истинското му лице на глухите и слепите по време на първия му такъв, предстоят 8 и 9 юли, когато България и Радев ще въртят срещата „Три морета“ и ако това ви се вижда без никаква връзка с написаното, два дни по-късно ще са изборите – като „подарък“ за „евро-атлантическите“ ни „приятели“. „Нивото“ даже не е и Мустафа-та, а втори и трети секретари на американското посолство, с които си хортува уж „човекът на Путин“ Радев. Който толкова е „човек на Путин“, колкото Стъки е Мохамед Али. Точно обратното, ама и това предстои да ви се изясни пак след байряма.

Такива ми ти работи, драги зрители, които за пореден път ще сте драги избиратели.

Да ви имаме избора. Който мина и който предстои.

Най-умни ще излязат май ония, които ще предпочетат плажа.

Защото тоя „нареден мач“ пак ще бъде същия. Даже по-отвратен.

Ама този народ очевадно си заслужава измекярите.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар