Зима

Зима
Пролет

5 юни 2021 г.

Редно ли е, Радев, да мълчиш за това, за което си затварят очите американците ти ментори?

Редно ли е, да не й връчиш нота на Мустафа-та, а да рецитираш опуси за САЩ и „великото“ им учение? 

 

Редно ли е, Радев, да мълчиш за това, за което си затварят очите американците ти ментори и да не им го кажеш пред медиите от упор?

Редно ли е, Радев, да възхваляваш САЩ, която избирателно клейми, и избирателно опъва чадър, според интересните на игричките си, и редно ли е, така и така си се заврял под полата на Херо Мустафа, да не я попиташ пред всички – защо не споменава и не измънква дори по името Бойко Методиев Борисов?

Редно ли е, Радев, да не й връчиш нота за безумието в Чешнегирово, а да рецитираш опуси за САЩ и „великото“ учение?

Редно ли е, Радев, да се демонстрира ежедневно, ежечасно, натрапчиво и непрекъснато абсолютната ви васалност и подгъзурване на САЩ?!

Редно ли е, да рецитираш лицемерни баналности как трябвало да има категорична промяна в МВР, а на практика и реално да се случва подмяна и нищо друго, нищо друго?! Редно ли е да си затваряш очите, че единственото, което прави „великият“ ти Рашков е да рецитира като тебе?!

Редно ли е, Радев, да приветстваш „решимостта на американското правителство“, все едно си краварски губернатор на американски щат, като в същото време си президент на суверенна държава?

Задаваме тези въпроси, като медия, която за разлика от теб, който раздаваш оценки кога не са задавали въпроси медиите, никога не е мълчала – нито тогава, когато ти растеше в кариерата по Бойково време, нито сега, когато управляваш.

Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар