Зима

Зима
Пролет

3 юни 2021 г.

„Магнитски“ за Херо Мустафа, нещо, а, американски клоуни?!

Кои са американците, че те ще диктуват кой бил корумпиран и кой не в УЖ суверенна държава като България и всички се посират да им ръкопляскат?!

 

 

Американските клоуни, които ръководят както управляващите в лицето на службашите на Румен Радев, така и „опозиционерите“ в цялостния им накупен вид от „революционни“ партии, моментално и незабавно да упражнят „Магнитски“ или който и да е нам си къв техен закон относно фамозния си американски посланик Херо Мустафа.

Точно когато американците разпространяват ПОЛИТИЧЕСКО решение, а не закон, нито присъда /забележете!/, американският посланик у нас се среща ИНКОГНИТО и само благодарение на това, че сайта АФЕРА освети на минутата тази среща, тя бе часове по-късно официално потвърдена, иначе щеше да остане скрита, с определения в „решението“ „политически лидер“, който е взел подкуп. Т.е. с Бойко Методиев Борисов.

И на идиотите е ясно кого обслужва това политическо „решение“ „Магнитски“ и това са „десносектантите от последния ден“, които иначе години наред висяха на Дувара на Боко и хлебиха квото можаха от него. Тях обаче също ги няма в „решението“. Техният олигарх обаче е непокътнат, щото е с розови бузки, нали?! И щото си направи първия милион не от мерзката криминална приватизация на Костов, а?

Току що един кретен по телевизията каза, че „САЩ не се намесват пряко във вътрешната политика на България“, хахаха. Обаче, понеже още не могат да размахат тука автоматите в реално действие и да напускат бомбите, се изживяват като ментори с „политическо решение“. Това било „осветяване“ на корумпираните у нас. Айде бе! И Херо Мустафа в резиденцията си инкогнито с корумпирания политически лидер.

Такъв ташак са тия янки, че е пълен потрес!

И всички онези, които начело с Румен Радев са им са се надупили като жалки мишоци, са позор на България и за истинското правосъдие, за което уж рецитират!

Кои са американците, че те ще диктуват кой бил корумпиран и кой не в УЖ суверенна държава като България и всички се посират да им ръкопляскат?! Какъв идиотски народ сме, че допускаме янките арогантно и нагло да диктуват политическия живот на УЖ суверенна държава?!

А иначе за наивниците, нито парите на описаните, и нито парите на неописаните са в САЩ, че да са ужилени.

Анадънмо, американски циркаджии?!


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар