Зима

Зима
Пролет

6 юни 2021 г.

Магнитски и подмийнически

България също има чест и достойнство. Нямате право да ги продавате - от страх, от желание да се чувствате добри пудели на САЩ и да запазите постовете си, или просто защото нямате топки да защитите Родината си срещу тази гавра!  

 

Толкова ми е странно, че дори не знам как да коментирам абсурдът някаква си презокеанска държава да налага санкции на трима български граждани (дали са престъпници или не, смятам, че не е работа на краварите), а нашето правителство да тича да изпълнява и да спазва "черен списък" с фирми, които са работили пряко или косвено с тези лица. 

В момента списъкът е от 64 фирми, сред които и държавни. 

Министър Василев заяви, че за да ограничат щетите, държавните фирми нямало да работят с тези от черния списък. Нито думичка откъде накъде пък краварите ще и казват с кого да работим и кои фирми да са ограничени. Държавният ни суверенитет кучета (кравари) го яли!!!

Откакто приключи Студената война, краварите се чувстват като господари на планетата и без срам и свян налагат със сила (военна или икономическа) щенията си по света. Ембарго, санкции, арести, военна намеса - и всичко това в ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, на майна си Райна от тяхната територия! И никой не смее две да им каже! 

И да попитам някой, ей така, от простият здрав разум и остатъци от национално достойнство да заяви, че в България само със съд и присъда може да се ограничат по този начин граждански права!?! Или и Конституцията и конвенциите за граждански права, които сме ратифицирали, не струват повече от хартията, на които са написани!?! 

Мустафата, хилейки се неадекватно, ни обяснява как трябвало да имаме върховенство на закона! А настояват на българска територия точно българският закон да не се спазва, защото в България без присъда никой не може да бъде обявен за престъпник и да му бъдат наложени санкции. В случая с краварския закон, дори не могат да бъдат обжалвани. Явно Мустафата е пропуснала да каже, че трябва да спазваме върховенство на краварския закон на българска територия.

А примирението и гъзомийничеството на българските политици предизвикват само погнуса и отвращение. О, да, знам, че ще изкарат хиляда аргумента защо подскачат като пудели пред Мустафата. Но пък ще им отговоря, че човек има една чест, тя не се възстановява, когато си я продал. България също има чест и достойнство. Нямате право да ги продавате - от страх, от желание да се чувствате добри пудели на САЩ и да запазите постовете си, или просто защото нямате топки да защитите Родината си срещу тази гавра!

Още повече, както винаги казвам, САЩ продължават за защитават Борисов и Цветанов - нима те не са корумпирани? Нима не съсипаха и не ограбиха държавата ни? Или просто, понеже също са пудели на САЩ, са недосегаеми за правосъдието? Техни кучи синове! Тяхна територия! Техни местни аборигени! Техен закон!

Докога?!?!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар