Зима

Зима
Пролет

29 юни 2021 г.

Джентълменът в любовта – с него връзката е различна

Съществуват партньори, с които всичко е по-различно в хубавия смисъл. Истинският джентълмен е някъде там... 

 

В любовта срещаме различни партньори. 

Някои отговарят на критериите ни, докато други са пълно разочарование. Вярвате ли, че има наистина джентълмени във връзката? Че съществуват партньори, с които всичко е по-различно в хубавия смисъл? Истинският джентълмен е някъде там. Как да познаете, че имате връзка с такъв мъж?

Винаги знае как да покаже на половинката си, че го привлича

Джентълменът винаги ще намери начин да покаже на партньорката си, че е привлекателна. Не просто го казва, а начинът, по който го прави, забелязвайки малките подробности, като хубава рокля, прическа и т. н. винаги звучат различно красиво. Дори ако тя е с разрошена коса и по домашни дрехи, истинският джентълмен ще накара жената до себе си да се чувства комфортно от своя небрежен вид.

Малките неща

Да, джентълменът във връзката никога не забравя за малките неща, защото знае, че са важни за една стабилна връзка. Също така му е добре известно, че любовното партньорство е работа в екип, компромиси. Той е готов да направи каквото може, за да улесни половинката си, обича да планира неща, които знае, че биха се понравили на любимия човек. Понякога ще ѝ носи любимите бонбони, друг път ще отмени половинката си в задължение и т. н.

Не преминава граници

Всяка двойка преминава през спорове, конфликти. Джентълменът се отличава с това, че знае как да води комуникация в кризисни ситуации. Дори и разговорът да се разгорещи, той трудно би преминал границата, не би обиждал половинката си.

Опора във връзката

Това, че имаме партньор до себе си, съвсем не означава, че в трудни за нас мигове, той ще бъде до нас и ще ни подкрепя безусловно. Тук един мъж, който се отличава с това, че е джентълмен, е готов да поеме отговорността на връзката. Той е такъв както в добрите, така и в лошите моменти. Не се страхува да поеме повече товар, защото знае, че истинската любов трябва да може да преминава през пречки. Готов е на всичко в името на човека, когото обича.

Той създава усещане за сигурност, но и търси такова

Джентълменът не само е надежден партньор във връзката, но очаква и неговата половинка да е лоялна. Също така осъзнава, че тя има нужда да се вижда с нейния приятелски кръг и без него и не подлага на съмнение тези моменти. Освен че няма да се прави на детектив, той ще докаже на своята половинка, че и тя може да му се довери.


Az-jenata.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар