Зима

Зима
Пролет

14 юни 2021 г.

Отвратена съм от теб, господин президент!

Като разследващ журналист ще осветя всичко онова, за което излъга, което премълча, и всичко онова, което смутолеви в мръсния ъгъл! 

 

Президентът Румен Радев от Брюксел пред медии коментира скандала с главния си секретар Пламен Узунов:

„Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години.

Чух всякакви причудливи интерпретации на тази тема, включително и от предишния министър-председател. Явно неговите фантазии извират от опита му за пълнене на шкафчета с евро и злато.

Имам надежда, че рано или късно България ще има прокуратура, която да се занимае с истинските престъпления и грабежи. Това е поредната интрига. Вече 5 години аз, моето семейство и съветници сме подложени на непрекъснати атаки. Поръчителят е един, но не мисля да го легитимирам с коментари.

Не мисля, че е укоримо, когато човек се среща с бивш представител на митниците, който не е в системата от 20 години. Укоримо е когато министър-председател разпорежда на действащ шеф на митниците да прикрива престъпления, защото бил обещал някъде. Визирам „Ало, Ваньо”.

Не искам да спекулирам, да давам изобщо… да легитимирам тези манипулации. Какво има в плика, какво е, това не е плик, това е подаръчна торбичка. Това са внушения и манипулации и идват от едно място и с една цел.

И откога връчването на подаръчна торбичка с алкохол е престъпен състав?

Няма да коментирам ченгеджийски похвати. Няма да ги летигимирам по този начин. Изкуствено създадени, изкуствено раздухвани.

НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ТОВА ВИДЕО! Аз цял ден съм тук и нямам време да се занимавам с продукциите на… Не се занимавам с филмови продукции на партия ГЕРБ особено в ден като днешния. /б.р. има предвид, че се пъчи на среща с НАТО/“



Ще бъда кратка.

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

Нямал си време да гледаш видеото /????/, но раздаваш оценки и квалификации кое е манипулация, каква бутилка алкохол имало и прочие „спекулации“.

Докато пътуваш на връщане в България, гледай обаче това видео със собствения си гузен, несигурен и нервозен образ, когато се наложи все пак да отговориш на въпросите на медиите за скандала. На четвъртия ден!

Харесва ли ти лицето ти? Харесва ли ти да мърсуваш върху лицето на сайта АФЕРА? Но пък удобничко да ползваш разследванията на същия сайт АФЕРА за пачките и кюлчетата, за да правиш алюзии с Бойко Борисов?!

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

И ИСКАМ НЕЗАБАВЕН ОТГОВОР ОТ ГУЗНАТА ТИ ФИЗИОНОМИЯ – КОЙ МИ Е „ПОРЪЧИТЕЛЯТ“?!!! И как си го представяш Бойко Борисов да е „поръчител“ на АФЕРА?! Коя е „филмовата продукция“, а аз Дейвид Линч ли съм? Къде е манипулацията?

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ПОЗОРНИЯ ЛИНЧ, КОЙТО СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ИЗВЪРШВАШ ВЪРХУ САЙТА МИ „АФЕРА“, РЕСПЕКТИВНО ВЪРХУ МЕН, КАТО ЖУРНАЛИСТ!

В близките дни, не на теб, защото очевидно теб нищо не те интересува освен да бъде запазена недосегаемостта на Пламен Узунов, въпреки непрекъснатите отвратителни скандали, в които те забърква, и да спечелиш на всяка цена втори мандат, а на читателите ще предоставя ФАКТИ кой е този прекрасен човек с когото се среща Пламен Узунов, така „по човешки“.

ОТВРАТЕНА СЪМ ОТ ТЕБ, ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ!

И ще ти го кажа в прав текст – ти не заслужаваш втори мандат, не заслужаваш, защото лъжеш, лицемерничиш и точно ти манипулираш и си позволяваш без да си гледал видеото /?!!/ по твои думи, да правиш квалификации за журналистиката на сайта ми  АФЕРА.

Като разследващ журналист ще направя това, което мога, а аз мога много!, да осветя всичко онова, за което излъга, всичко онова, което премълча, и всичко онова, което смутолеви в мръсния ъгъл.

Моята работа е това.

Сега ми прати целия ДАНС, цялото ДАТО, целия ресурс на любимеца си – „новият Цветанов“ и гаубици ми прати, ако искаш.

20 години преживях битка с Борисов и компания, и тебе ще те помета.

Който се ебава с Веселина Томова, си го получава! Защото ти се ебаваш не с мен лично, но с целия ми труд, с мисията и живота ми – журналистиката.

И с всички онези, които искат да я вършат честно.

СРАМУВАМ СЕ ОТ ТЕБ, „НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛЕ“!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар