Зима

Зима
Пролет

20 юни 2021 г.

Майстори на конспирацията. За какво им е „прав телефон“

Случващото се в последния месец у нас, няма нищо общо с истинската борба с корупцията, нито с мафията... 

 

„Пламен Узунов е пионерче в сравнение с Николай Копринков“, обяви в петък председателят на Легия „Антимафия“ Григор Здравков.

АФЕРА не е съгласна с категоричното твърдение на Григор Здравков по отношение на класацията „кадровици в ранг“ на Узунов и Копринков по отношение на Митниците. Узунов е там човекът, Копринков кадрува други ресори. И Гергов няма апетити към митниците, други там са зинали паст.

АФЕРА отдавна посочи, че иначе и Копринков го играе „сив кардинал“ в служебното правителство на президента, включително и в МВР, биз бизе с Узунов.

Сега ще добавим и няколко въпроса към Румен Радев, който вече е заложник на двамата си секретари – Пламен Узунов и Николай Копринков.

1. Прави ли Николай Копринков лични срещи с политици, кметове и ръководители на институции, на които предоставя „пряк телефон“, по който същите водят конфиденциални разговори с „шефа“? /Ползването на „пряк телефон“ е способ за избягване на подслушването от службите. Номерът задължително се води на външен за ползвателите му човек, а разговорите по него са с много ограничен кръг от събеседници./

2. Какво знаят Румен Радев и Николай Копринков за изгорелите документи, с имената на всички членуващи в масонската ложа „Слънце“ в Пловдив?

Да припомним и как Румен Радев, и Николай Копринков стават партия. Докато Радев е във военновъздушната база Граф Игнатиево, Копринков държи кръчма със стаи за почивка срещу поделението. Радев много добре знае връзката на Копринков и Узунов с масонската ложа „Слънце“.

Какво излиза?

Единият секретар – Пламен Узунов прави „лична среща“, на която с компрометиран бивш митничар си разменят листчета, докато държат телефоните си „да се зареждат“ на пет метра от масата в кръчмата.

Другият секретар – Николай Копринков прави „работни срещи“ с хора на позиции, на които освен всичко друго, дава „прав телефон“ през който се провеждат „сигурни“ телефонни разговори с някого от „Дондуков“ 2.

Съвсем скоро АФЕРА, която бе нападната яростно от Президентството, че „манипулира“ и че Узунов е „невинен човек, жертва на клевета“,  ще разкрие още неудобни за Румен Радев истини, които доказват, че случващото се в последния месец у нас, няма нищо общо с истинската борба с корупцията, нито с мафията, която е завладяла държавните институции.

Защото битката с Боко Тиквата не минава през потъпкване на законите, а през тяхното спазване. Замяната на Тиквата с Фуражката не решава проблеми, а само ще ги задълбочи.

А за това, че Радев, Митьо СМС-а, Копринков и Узунов смятат, че са майстори на конспирацията, ето и един стар виц:

– Ало.
– Добър ден, господа от подслушването.
– Е как разбра, че сме от подслушването?
– Само вие ми звъните на правия телефон.


 
Калин Спасов, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар