Зима

Зима
Пролет

14 юни 2021 г.

Ако заформят "външно" на Томова, ще я направят звезда

Томова може да почерпи на финала на джогинга си сутрин "външните" - с маркова водка, може и с ром с пури, или "синьо уиски"...

 

 

Веселина Томова на "външно" е като здрасти, че бързам. Не само тя е нюхана от службите и корпоративните фактори, но е напред с материала по тази писта.
 
Ако службите заформят "външно" на Томова, ще я направят национална звезда. Освен това - дъщерите и синовете й ще я киризят, ще се пинизи с тях?!
 
Томова е от школата на най-добрите спецове във Варна - не е лесна "мишена", комбинативна, изплъзваща се, "няма таван"...
 
И не е "мърша" - може да те смята за "враг", но ще ти помогне в най-кофталния момент. Боец е. Може да е славолюбива, и вероятно това е слабото й място, но служебните й галят самолюбието на номер едно в разследващата журналистика и го превръщат в оръжие.
 
Това с Външното е издънка. Кой не прави Външно - корпоративните фактори имат ресурс, службите? Пеевски също мачкаше с "външно", но босове във Варна го отказаха.
 
Външно наблюдение е пиар за Веселина Томова и тя ще се възползва - сайтът й, който и без това е в първата тройка, а сега е номер едно, ще се превърне не само в медиен, а и в политически и властови фактор.
 
Освен това - понеже все й броят кинтите за "поръчки" - ще изкара толкова ресурс като съпорт, че може и тв да направи преди изборите за президент. Божков, Пеевски, босът на митниците - кой ще й откаже?
 
Преди това обаче Веселина Томова може да почерпи на финала на джогинга си сутрин "външните" - с маркова водка, може и с ром с пури, или "синьо уиски".


 


 
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар