Зима

Зима
Пролет

2 юли 2021 г.

Как да предпазите връзката си от изневяра

Човек може да се почувства тласнат да потърси утеха на друго място без това, разбира се, да бъде оправдание...

 

 

Изневярата е едно от нещата, които много хора не успяват да простят във връзката. Никой не иска да бъде лъган. 

Причините мъжът до вас да ви изневери са много. Невинаги това означава, че той е лош човек или че е някой, на когото не може да се вярва. Колкото и болезнено да звучи, понякога част от причините мъжете да изневеряват се крият в жените и тяхното поведение. Човек може да се почувства тласнат да потърси утеха на друго място без това, разбира се, да бъде оправдание.

Както с поведението си можете да тласнете любимия човек към изневяра, така можете и да го накарате да ви е верен. Ето 10 начина да успеете.

1. Инициирайте секс и не чакайте само той да го поиска.

Мъжете обичат активните жени. Не се дърпайте, когато той иска секс и още повече – не чакайте само той да го поиска. Бъдете инициативни и предизвикателни. Правете първата крачка без значение дали сте в нова връзка или сте заедно отдавна.

2. Бъдете отворени към експерименти.

Когато нещата в леглото доскучаят и на двамата, може да започнат да се въртят мисли за изневяра в неговата глава, така и във вашата. За да не стигате дотам, не се страхувайте да опитвате нови неща. Не е нужно да правите нещо, което не искате или което не ви харесва, но не пречи да опитате. Няма как да знаете предварително кое ще ви се стори любопитно и кое ще освежи любовния ви живот като двойка.

3. Не бъдете прекалено услужливи.

Ако сте на разположение на мъжа до себе си по всякакъв начин, той ще започне да ви приема за даденост. Ще изгуби голяма част от уважението си към вас. Може да започне да ви възприема като човек без характер, а това е рецепта за провал на респекта към вас. Ако в никой от случаите не проявявате характер, а се съгласявате с всичко, което мъжът ви иска от вас, угаждате му и прикривате мнението си, той ще спре да се интересува от вас във всеки смисъл.

4. Опитайте се да не проявявате контролиращо поведение.

Колкото повече се опитвате да контролирате партньора си и връзката си, толкова по-отблъскващ човек ставате за него. Ако го правите, може да го тласнете към изневяра.

5. Постарайте се да му показвате колко го уважавате и цените.

Мъжкото его има нужда от погалване от време на време. Критикувайте го, но умерено. Поощрявайте го, когато има нужда от комплимент. Оценявайте това, което прави за вас и се старайте да го показвате.

6. Окуражавайте го да отделя време за себе си.

Времето, прекарано поотделно е също толкова важно, колкото и това заедно. Не пречете на партньора си да се вижда с приятели без вас. Удържайте ревността си и желанието си да знаете във всяка минута къде е и с кого е. Това отблъсква повечето мъже.

7. Внимавайте с емоциите.

Мъжете и жените имат различна емоционалност. Ето защо в много случаи мъжете тълкуват погрешно емоционалността на жените. Ако говорите прекалено много за това как се чувствате, мрънкате, цупите се, сърдите се, изпадате в нервни изблици или се разплаквате от най-малкото нещо, това автоматично ще накара партньора ви да се отдръпне, смятайки ви за лигла, която не може да се контролира.

8. Направете връзката си приоритет.

За да имате здрава връзка помежду си, в която няма място за изневери, тя трябва да е приоритет за вас. Това не означава да се залепени един за друг, а да се отнасяте към отношенията си с респект и да се грижите нещата между вас да вървят добре. Оставянето на връзката по течението може да я провали много бързо.

9. Научете езика на любовта на партньора ви.

Всеки има своя уникален любовен език. Когато заговорите на общ език във връзката си, това ще помогне да накарате човека до вас да ви е верен.

10. Опознайте разбиранията му за връзките.

Някои мъже смятат, че им е позволено да имат сексуални контакти с други жени, докато са във връзка с конкретна жена. Ако вашият партньор е от тях, а вашата представа за връзка е различна, говорете открито за това и преценете дали си струва да продължавате. Тук споровете са излишни, защото всеки има своите разбирания и схващания.


 


Az-jenata.bg 

Няма коментари:

Публикуване на коментар