Зима

Зима
Пролет

2 юли 2021 г.

А какво прави Агенцията за закрила на детето, дори не смея да попитам

Главатарят се хили и се преструва на добродушно деде, прегръща нещастните дечица, които едва ли осъзнават в каква гнусна комбинация са ги вкарали 

 

Досадните до степен на отвращение фотосесии на Главатаря на ГЕРБопитеците представят една немалка част от социалните и народопсихологически типове на нашето общество. 

Пред обектива компания на Главатаря правят различни хора - мъже, жени, по-млади, по-възрастни... Вероятно всеки един от нас се разминава по улиците с някои от тези индивиди без да ги забележи, без да се впечатли от техния натюрел, защото те се сливат с множеството. 

Но най-отвратителните снимки на Главатаря са снимките с деца. Деца на различна възраст, навлекли кичозни фланелки с портрет на Главатаря. 

Главатарят се хили и се преструва на добродушно деде, прегръща нещастните дечица, които едва ли осъзнават в каква гнусна комбинация са ги вкарали. Може би със знанието и съгласието на техните родители. 

Разбира се, това е забранено от закона, но нито на Гаватаря, нито на родителите на тия деца им пука, че нарушават закона. А аз се питам как тия родители ще гледат в очите децата си, когато лъсне цялата истина за мутренското управление на шайката и нейния Главатар? 

Дали ще изпитат поне малко срам, че са вкарали децата си в нечистата игра? А когато тия деца пораснат, дали няма да потърсят сметка от родителите си, че са позволили на едни бандити да ги употребят за мръсните си цели? 

До сега Главатарят не се е снимал само с някое невръстно пеленаче. 

А какво прави Агенцията за закрила на детето, дори не смея да попитам.


 Любо Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар