Зима

Зима
Пролет

6 юли 2021 г.

Мира Баджева: Толкова дълго бяхме в кампания, че спряхме да я забелязваме

"Демонтажът на наследството на Бойко Борисов няма да бъде лесен." 

 

"Толкова дълго бяхме в кампания, че вече спряхме да я забелязваме. Имам чувството, че тя започна от началото на годината."

Това заяви по БНР журналистката Мира Баджева.

Нейните очаквания са за не особено висока избирателна активност:

"Хората се определиха още на изборите на 4-ти април за кого ще гласуват на 11-и юли. Тези, които със сигурност искат да гласуват сега, са съобразили летните си пътувания с възможността да дадат своя вот. Няма да има драматично ниска избирателна активност, ще е толкова, колкото да бъде легитимен вотът - от гледна точка на представителност".

Според журналистката "Има такъв народ" ще са победители на парламентарните избори.

"ГЕРБ ще бъде фактор и ще бъде много трудна опозиция. Демонтажът на наследството на Бойко Борисов няма да бъде лесен", коментира още тя.

По думите на Баджева служебното правителство е показало убедително, че и за два месеца може да се направи много по отношение на демонтиране на лоши практики и корупция:

"Съдът ще каже кой е крив и кой е прав, но това не означава, че не трябва да излизат на бял свят сигналите и че не трябва да се алармира. Защото ние така бяхме свикнали. Не бива да смятаме, че това нещо не може да се промени. Това, което се случи през последните около два месеца показва, че вече ще бъдем с по-силен имунитет към несправедливостта и към корупцията". 


Няма коментари:

Публикуване на коментар