Зима

Зима
Пролет

5 юли 2021 г.

"Има такъв народ" е обикновен сегмент на ГЕРБ

Българските политици не са известни с интелигентност, образование, патриотичност. Напротив - те са зле прикрити, но откровени келепирджии... 

 

Балканските и в частност българските парламентарни избори се отличават с особена нечистоплътност и излъчват неприятни миризми. 

Това е така, защото балканските и българските политици не са известни с интелигентност, образование, патриотичност. Напротив - те са зле прикрити, но откровени келепирджии. 

Ярка илюстрация за казаното са местните избори в Благоевград, които предхождат само със седмица извънредните парламентарни избори за 46-то събрание. Изборите в Благоевград са въведение, увертюра, интродукция към изборите за народни представители.

"Новият кмет на Благоевград е от „Има такъв народ“. Преди това обаче Илко Стоянов е минал през още пет партии. Включително е бил и зам.-кмет на ГЕРБ, но в Петрич. Демонстрирал е близки отношения с много от бизнесмените, които пък не крият топлите си връзки с партията на Бойко Борисов. Бил е част от лихварския бизнес в Благоевград", съобщават медиите.

"В същото време ИТН се заявява като борец срещу всичко, свързано с ГЕРБ и техния модел на правене на политика и бизнес. Първият кмет на „Има такъв народ“ обаче показва съвсем различно нещо от заявките за промяна.
Илко Стоянов е бивш областен координатор на партия „Глас народен“ на Светльо Витков, но във годините назад е преминал през ръководни длъжности в още четири партии – СДС, ПП „ВОТ Консерватори“, ДРОМ и „Глас народен“. Освен всичко друго Стоянов беше и зам.-кмет на Петрич в продължение на 5 години от ГЕРБ."

Сайтът Podlupa.bg. разказва и за другите обвързаности в биографията на Стоянов. Към днешна дата той се ползва  от покровителството на Велимир Магурев, който е част и от най-тъмната част от историята на политика кандидат-кмет.

Това са елементите на уравнението, в което няма никакви неизвестни. Още в първите години след Освобождението поникват първите кълнове на отровния бурен келепир, а днес буренът е обрасъл цяла България. България - страната на нелегалните коалиции.

Какво значение има антигерберската патетика на Славчо и сценаристите? Ами, никакво значение няма патетиката, защото "Има такъв народ" излезе от състоянието си на свенлива анонимност, прикрита със загадъчно мълчание. "Има такъв народ" е обикновен сегмент на ГЕРБ. 

Въпроси? Няма.


 Любо Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар