Зима

Зима
Пролет

11 август 2021 г.

Още по-силни са съмненията

Когато един боклук го лустросаш прекалено много, дори дебилите започват да се усещат... 

 

КТ "Подкрепа" предлага по един ден отпуск за всеки, който реши да се боцне с оная ваксина. 

Явно трябва да се наградят тези, които се престрашат. За чий обаче, поне на мен не ми става ясно!!!

Всички ние сме ваксинирани срещу едра шарка, дифтерит, тетанус, и т.н., ама нямам спомен някой дори бонбонче да ми е давал! А това са все безспорно смъртоносни заболявания. Не грип!!! Или защо не се дава отпуск на тези, които си слагат обикновената противогрипна ваксина!?! 

Започвам да имам усещането, че кукловодите съвсем за идиоти ни мислят. Да, знам, че искат да осъзнаем какъв контрол упражняват върху нас и че от нас нищо не зависи, ама няма да им мине номера! Когато един боклук го лустросаш прекалено много, дори дебилите започват да се усещат. 

Защо не се търси лечение? Защо все още не се правят аутопсии на починалите от ковидбяса? След като се разбра, че ПСР-тестовете са безсмислени, как го установявате, бе!?! А статистиката, която само вие си я знаете, започва много да мирише...

Всъщност последно разбрахте ли се колко месеца ви пази ваксината? И колко дози трябва да си набиете? И колко често ще се наложи до края на живота си да го правите? И някой все пак казва ли ви страничните ефекти? Аааа, и последно - то и ваксинираните заразяват и могат да се разболяват. За чий, бе?!? 

Нашите политици не смеят да се цепят от колективната конспирация, да не им дръпнат килимчето под краката. Пък и очакват едни пари за делене! Но на мен тези привилегии на боцнатите започват да ми идват в повече! Дискриминацията е на най-високо ниво, но странно защо всички правозащитни организации блеят в тавана и броят мухи!

А включването на синдикатите в тази манипулация, при положение, че дори не бранят членовете си и не правят нищо за работниците, усъмнява още повече! МИРИШЕТЕ!

 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар