Зима

Зима
Пролет

27 август 2021 г.

Връх на лицемерието!

Нищо не е такова, каквото изглежда на телевизора. Зад кулисите нещата са далеч по-свирепи и отвратителни... 

 

Румен Радев при връчването на мандат на БСП за съставяне на правителство:

„Българската Конституция отрежда правото на президента да избере на кого да връчи третия мандат за съставяне на правителство. Избрах това да е БСП, а причините са много. Вие сте партия, която отстоява ценностите на свободата. Вие съхранихте откритостта и диалогичността в последно време. Последната причина са хилядите почтени социалисти, които познавам. Вярвам, че третият мандат ще бъде употребен за съставяне на правителство около ясни ценности“.



Въх, мари, майко!

Връх на ЛИЦЕМЕРИЕТО!

След като направи всичко, което можа, да съсипе и да разцепи БСП на части, Румен Радев „се сети“ колко обича социалистите. И то само защото му трябват за да печели втори мандат, след като се разчекна между Херо Мустафа и десносектантите, работейки яко против БСП.

Това, което гледате, драги ни зрители, е апотеоз на фалша и лицемерието! Нищо не е такова, каквото изглежда на телевизора.

Зад кулисите нещата са далеч по-свирепи и отвратителни.

Както ги гледате на снимката ухилени и уж обичащи се, така само преди месец същият този Радев, когото Корнелия Нинова доведе за ръчичка за да го направи президент, при нейно обаждане към него по телефона и заявява, че ако иска нещо да му каже да звъни на... Николай Копринков. Той щял да му предаде.

Та, това е положението. Корнелия Нинова няма как да изрече на всеослушание предателството, по разбираеми политически причини, а Радев ще го играе обичащ БСП само за да ползва избирателите му.

А ако въобще се стигне до правителство, то ще е под тоталния натиск на Херо Мустафа.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар