Зима

Зима
Пролет

25 септември 2021 г.

ГЕРБ върви уверено към цайтнот и цугцванг в кампанията за избор на президент

Да бяха го заченали тоя кандидат, та да беше се родил най-сетне! Или незнайно са го абортирали, без да разберат как е станала тая беля? 

 

ГЕРБ върви уверено към цайтнот и цугцванг в кампанията за избор на президент и вицепрезидент и в своята кадрова безпомощност, изпада в комична ситуация. 

Като формулираната  от бившия им депутат и компаньон на мутрите, знаменитият скулптор Вежди Рашидов:

"ГЕРБ не се бави с номинацията за кандидата си за президент. Това е стратегия. Ние сме мразеща държава и има една огромна машина, която веднага обработва помията и започва да бъде обливан с помия кандидатът. Човекът трябва да е консенсусен, обединител, интелигентен, професионалист, реализиран“. 

Това каза пред БНР скулпторът и политик Вежди Рашидов. 

Веждичката добре е обрисувал загадъчния кандидат за държавен глава, който ГЕРБ търси с усърдието на Диоген. Остава да научим кой е тоя юнак, който консенсусно ще победи Радев. Между другото, действащият до момента президент и вицето му още в края на януари обявиха, че ще се кандидат за втори мандат, а в ГЕРБ 9 месеца умуват кого да изправят срещу Радев. 

Да бяха го заченали тоя кандидат, та да беше се родил най-сетне! Или незнайно са го абортирали, без да разберат как е станала тая беля?

Вежди Рашидов

 

Любо Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар