Зима

Зима
Пролет

26 септември 2021 г.

Явно бъркате политиката с конкурс за плеймейтки

Не си правя илюзии за реалността. Знам как за три десетилетия се научихте да цените бананите повече от Отечеството си, ВИП-проститутките Ви станаха образец за подражание, а националните предатели - любими политици... 

 

Троловете и тези, които принципно не ме харесват (което е съвсем нормално), тези дни развяват мои снимки с коментари какъв ужас съм и общо взето толкоз грозна как съм се решила да се кандидатирам. 

Ако нямаше толкова хейт още в началото, щях да реша, че някъде бъркам и никой не ме взема насериозно.

Да, и това съм аз. Нормална, работеща жена на петдесет години. Предпочитам удобни обувки, защото се налага да ходя дълго. Работя, за да се издържам, защото нямам родители, които да са ми оставили имоти и пари. Не разчитам на някой друг да ми плаща сметките и да ми купува парфюмите и дрехите. Каквото съм постигнала в този живот, съм го постигнала сама и в резултат на много работа. Често работя и в почивните дни и се притеснявам, че нямам достатъчно време за детето си. Времето отминава, а аз предпочитам вместо в МОЛ-а, да отида сред природата, за да се почувствам добре.

Нито имам излишни пари, нито излишно време и суета да си правя пластични операции. Понякога пропускам часовете при маникюристката и фризьорката, защото имам работа. 

Само че, когато се погледна в огледалото, аз не се срамувам от себе си. Точно на тази снимка съм в черно, защото преди това беше починал близък приятел. Както казах - нормален човек съм. Нямам претенции на суперзвезда и за сведение на тези, които ме критикуват, нямам никакво намерение да се явявам на конкурс за красота или плеймейтки.

Не знам какво бихте видели, ако огледалото отразяваше душите Ви. Това си остава за Вас. За мен е важно да чуете идеите ми, това, което казвам, да Ви накара да се замислите. Защото това, което говоря, го казвам от сърце и защото вярвам, че България може да се измъкне от тази катастрофа. 

Не си правя илюзии за реалността. Знам как за три десетилетия се научихте да цените бананите повече от Отечеството си, ВИП-проститутките Ви станаха образец за подражание, а националните предатели - любими политици. И точно затова се опитвам поне да кажа истината такава, каквато я виждам. 

В политиката са важни идеите и морала. Впрочем, за който не се изискват декларации, а се вижда и доказва. И въпреки критиките и хейта, няма да спра да казвам това, което мисля. 

Който иска, да върви до мен. Който иска, да ме критикува. Винаги ще има кучешки лай по пътя...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар