Зима

Зима
Пролет

30 септември 2021 г.

Волен Сидеров: Ние можем да се разведем с НАТО и можем да го направим в наша изгода

"Мерките срещу коронавируса са незаконни. Свободите ни са потъпкани в момента. Това е един здравен фашизъм." 

 

"Първанов беше руският човек, а докара базите на НАТО тук."

Това каза по бтв Волен Сидеров. 

"Тогава всички призоваваха да се гласува за Първанов и всички бяха срещу мен. Каква е аналогията сега - Радев също минава за руски човек. Аз съм както и тогава - Първанов беше натовец, аз съм антинатовец, сега Радев също е натовец, аз съм антинатовец."

"Това правителство ще клекне за Македония, ще признае Истанбулската конвенция, ще направят още 4 бази американски, ще направят още учения в Черно море, за да покажат колко сме натовци, ще увеличат колонизацията в Българи, ще закрият тецовете и няма да дадат път на АЕЦ "Белене". Това ни чака. И срещу това нещо трябва да има съпротива и тази съпротива може да бъде само в мое лице и на моята партия."

"Ние можем да се разведем с НАТО и можем да го направим в наша изгода", заяви Сидеров. 

"През 1965 г. Шарл де Гол излезе от НАТО, така че няма да сме първите. А и защо да не направим нещо, което го прави един Орбан. Участието ни сега в НАТО означава да станем фронтова линия. Т.е. ние ставаме маша в ръцете на американците, които искат да ни използват срещу Русия. Ако искат да се бият с Русия, моля да заповядат, но не на наша територия."

"Мерките срещу коронавируса, които сега се прилагат в България, аз ги атакувах по съдебен ред, те са незаконни. Свободите ни са потъпкани в момента. Това е един здравен фашизъм",
категоричен е Сидеров.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар