Зима

Зима
Пролет

18 септември 2021 г.

Костадин Костадинов: Мерките срещу коронавируса са доказано безсмислени

"Искаме България да бъде свободна и независима държава, да не бъде управлявана от американското, турското или което и да е друго посолство."

 

 

"Настоящите мерки срещу коронавируса са доказано безсмислени и точно поради тази причина не трябва по никакъв начин да бъдат налагани."

Това заяви пред бтв председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Всеки ден в България умират между 200-300 човека и една голяма част от тях умират от много тежки хронични заболявания. Много е интересна статистиката за хората, които според официалните данни, са умрели от COVID-19. Тя показва, че голяма част от тях имат тежки придружаващи заболявания. Никой не казва точно на каква възраст са хората, които умират. Това е много сериозен проблем", добави той.

Той припомни, че от свински грип са починали над 6000 души, но никой не е затварял държавата.

По думите на Костадинов безспорно COVID-19 не е безопасен, както не е безопасна и всяка една респираторна болест и гриповете, от които също умират хора.

"От две години прави впечатление, че няма грип", каза още той.

"Има принудителна ваксинация и тя е противозаконна", категоричен бе Костадинов.

"Елате с мен да видите заповедта например на Медицинския университет в Плевен, където студентите не ги пускат, ако не са ваксинирани. Другият им вариант е да правят два пъти седмично писиар тест."

"Това не ваксина, което в момента се предлага, защото една ваксина трябва с години да бъде изпитвана. Ще продължим да протестираме срещу мерките, срещу маските и задължителната ваксинация"
, допълни още Костадинов.

"Още миналата година знаехме, че сме подслушвани, хора от службите ни казаха.
ДАНС подслушват хора, поставили си за цел да защитават българския национален интерес. Ние искаме България да бъде свободна и независима държава, да не бъде управлявана от американското, турското или което и да е друго посолство.

Цялото ръководство на нашата организация е подслушвано по този начин. Ние сме заплаха за хората, които предадоха управлението на държавата на чужди посолства", заяви Костадинов.

"Хората, които обслужват американските интереси, говорят, че ние обслужваме руските интереси. Тези хора, които получават финансиране отвън, най-кресливо обвиняват нас. Нямаме намерение да съдим предишните управляващи, за това че са ни подслушвали.

Ние от „Възраждане" смятаме да управляваме държавата и да съдим тези, които унищожиха българската държава. Още миналата година стана ясно, че кашкавал или сирена липсват от Държавния резерв. Аз цитирах медия, а главната прокуратура ми повдига обвинения. Питаха ме откъде знам това и аз казах „от медиите, от Дарик, посочих и други медии". Да, потвърдено е от Държавния резерв, че има липси. И след това аз съм обвинен", каза политикът.
 

"У нас, този който казва истината, е обвиняван, а понякога наричан и руски шпионин. На изборите отново ще се явим сами, а следващата седмица ще обявим нашия кандидат за президент", уточни Костадинов.


 




Няма коментари:

Публикуване на коментар