Зима

Зима
Пролет

18 септември 2021 г.

А стига сте шикалкавили!

БСП само губи, като се опитва, прекрасно знаейки как нагло и брутално Радев ги предаде, да го измъква от падението. Няма измъкване! 

 

Нова телевизия. Христо нам си кой от БСП дава интервю. 

Мъна-мъна, мър-мър, поне три пъти бяга от конкретния отговор на въпроса – Радев цепи ли БСП с новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, с хлъзгавите словесни конструкции – „дали знае за това президента“, „информирали сме президента за това, което прави Николай Копринков, но дали знае за това президента“, „не се знае дали президента знае какво правят зад гърба му…“…

А стига сте шикалкавили!

Изборите чукат на вратата, БСП се правят на хахави.

АФЕРА от година и нещо надлежно информира за хронологията по която извървя пътя си „проекта на президента“ – стартирал инкогнито и първо спрян от Херо Мустафа, замразен после, докато отново с „доброто“ на Херо Мустафа се завихри, начело с уж „независимите“ Кирил Петков и Асен Василев.

Само БСП през цялото време е за... лимонада.

Да, де, ама не е така. Прекрасно знаят БСП какво става/ше/ всъщност.

И да се шикалкави – ама Румен Радев не знаел какво прави Копринков, ама Радев не знаел какво правят американските отрочета, пробутани му от Мустафа-та и прокопиевци, е толкова тъпо, малоумно и кретенско, че просто не е истина.

Радев е синджир – марка с Николай Копринков и Пламен Узунов. Радев знае всичко, което правят двамата „кадровици“ на държавата, защото са биз-бизе!

И само идиоти още може да се питат – дали Радев знаел какви ги вършат Копринков и Узунов, или Асен Василев и Кирил Петков уж „зад гърба му“.

Нали не сте забравили, че АФЕРА преди два месеца написа как самият Радев в прав текст е заявил на Корнелия Нинова по телефона, че ако иска да му каже нещо важно, да го прави... чрез Копринков?!

Истината е, че Румен Радев предаде БСП и онези, които го доведоха за ръчичка да го направят президент. За сметка на селските масони георгигерговци и кирилдобревци.

И в името на неистовата си амбиция на всяка цена да стане пак президент и да овладее и цялата власт в държавата, играе „американската игра“ по сценарий, включващ и проекта на остапбендеровците.

Проамериканският Арман Бабикян от „новия морал“ на маи-капонковците, които не спряха да пригласят на Радев през цялото време, днес също изрече за новия проект на Кирил Петков и Асен Василев, че: „надявам се, да, да бъдем бъдещи партньори, работехме с тях чудесно като министри“.

Нали не сте забравили как същите тия пък славословеха Слави веднага след изборите, само и само да се закачат някъде покрай него за яслата на властта? Знаете какво стана нататък.

Та, сега юруш на новите хвалби към новите проксита – остапбендеровците, белким, там се наместят някак си.

Никой няма полза от това да се шикалкави каква е истинската роля на президента Румен Радев в мръсната игра, която се сценарира, режисира и осъществява зад гърба на гражданите. Никой няма полза от това да не се знае откъде са кинтите, откъде са кинтите!!!

И затова БСП е крайно време да започне да говори в прав текст. Без усуквания! Защото Радев – Копринков – Узунов с пликчетата – са едно цяло – пази, Боже, сляпо да прогледа.

И БСП само губи, като се опитва, прекрасно знаейки как нагло и брутално Радев ги предаде, да го измъква от падението.

Няма измъкване.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар