Зима

Зима
Пролет

13 септември 2021 г.

Предлагам задължителна психиатрична помощ за някои

Президентът Радев да си озапти ваксохиените, защото на тези избори това ще е разделителната линия! И аз за последователи на Менгеле няма да гласувам! 

 

За съжаление наблюдавам все по-засилващото се явление хора с явни отклонения в мисленето, да вземат отговорни решения за държавата и обществото. 

Или пък да са стимулирани с финикийски знаци, поради което да ги заработват със странно усърдие. 

Кукумицин Кукунчев отново изтрещя и предлага задължителна ваксинация за определени професии. Защото, видиш ли, можело да заразяват хора. Явно не си говори с другите "отговорни" и безотговорни фактори, та да му кажат, че ваксинираните също могат да заразяват. Факт, който ни се съобщава и от СЗО и от всички, които се занимават с ваксините. Тогава какъв е смисълът, да питам Кукумицин Кукунчев?

По-долу в публикацията, в която Кукумицин Кукунчев предлага задължителната ваксинация, е отбелязано, че на 300-400 000 ваксини им изтичал срока на годност! А ваксинирането вървяла бавно и трудно. Тоест - за да не се развалят ваксините, вземете се набоцкайте, да не станат зян! Лекарско мислене! Разум! Нямам думи!

Направо ми прилича на беден скръндза, който яде кренвирши от три лева, макар и позеленели, за да не ги хвърли. Без значение, че може да се отрови. 

Ядосва ме, че ни мислят за малоумни. Вземете поне се организирайте какво да говорите, бе! Ваксините се оказа, че не предпазват нито от заразяване, нито от боледуване. Ваксинираните и могат да се заразяват и да заразяват и околните. Тогава за чий трябва да се ваксинираме? Поне един логичен довод ми посочете, бе! Няма да коментирам как мнението за ваксините се променя на три дена веднъж. Включително за какъв срок е имунитетът, страничните ефекти, дали може ваксинирани да заразяват и т.н. 

Кукумицинът смята, че задължителната ваксинация с течност, която още не е приключила клиничните изпитания, нямало да наруши граждански права! Кух е като тенекия и също толкова кънтящ! На това, Кукумицине, му се казва "медицински опит" и само доброволно, който реши, може да се подлага на него. 

Поредното соросоидно изстъпление. Интересно ми е, защо тоя още го държат! Че и Кацаров! Служебното правителство дължи отговор на много въпроси! Включително за нарушаване на гражданските ни права и нарушаване на Конституцията.

Ако иска Кукумицин Кукунчев, да си сложи абокат с ваксина. Това е негов доброволен акт и аз няма да му преча и коментирам. Но да използва властта си, за да кара хората да стават опитни мишки и да им нарушава гражданските права - правото на живот, да не бъдат подлагани на медицински експерименти и правото им на труд - това е престъпление срещу човечеството!

Моля все пак Президентът Радев да си озапти ваксохиените. Защото на тези избори това ще е разделителната линия! И аз за последователи на Менгеле няма да гласувам!



Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар