Зима

Зима
Пролет

2 октомври 2021 г.

Единствено Радев си е виновен, понеже около него „стратези“ и „копринковци“ – все малоумници

Така е когато не си автентичен, а лазиш по свирката на „продуктовото позициониране“ в името на „синергията с дневния ред на САЩ“... 

 

Проф. Герджиков – с подкрепата на ГЕРБ с цел плюс известна периферия.

Лозан Панов – обира десните плюс известна периферия.

ДПС ще издигне своя кандидатура, това е сигурно, което означава, че гласовете им на първи тур ще са за тяхната кандидатура, а на балотажа със сигурност няма да са за Радев.

Така Радев остава разкрачен между напълно разбрицаната БСП, която той нацепи лично, заедно с Гергов и Кирил Добрев, „Мутри вън, вътре и кой откъде е“ и с наивниците, дето вярват на остапбендеровците измамници.

Голяма част от онези, които не са от БСП, и които гласуваха на предишните президентски избори за него – тоя път ще пасуват или ще дадат глас за друг, отвратени от надупването му на американците до степен на отврат, както и от безумията, които сътвориха служебните му правителства, опаковани иначе пиарно пропагандно като „успехи“.

Много интересен балотаж се очертава, дето и Херо Мустафа, в която се кълне Радев, не може да предрече, ако ще освен във Военно разузнаване и в спалнята му да влезе.

И за тая ситуация единствено Радев си е виновен, понеже около него „стратези“ и „копринковци“ – все малоумници.

Така е когато не си автентичен, а лазиш по свирката на „продуктовото позициониране“ в името на „синергията с дневния ред на САЩ“. И си обсебен комплексарски на всяка цена да вземеш всичко. Хубаво да го вземеш, хубаво си на война, ама да ти имаме и копринковата „армия“ и т@к „стратезите“ ти. Така е като водиш напълно излишни битки, които не са твои, а на лица, които накрая ти биха шута.

Айде, на хаирлия. И да вземат да го пуснат на дебат с Волен Сидеров, ако му стиска на Радев да се яви, че поне публиката да се разцепи от кеф.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар