Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2021 г.

ЕС си свали маската

ЕП с решението си направо отмени суверенитета на Полша. Сега ясно ли ви е къде ни набутаха? Време е да се махаме оттам! 

 

Европейският парламент реши, че полският Конституционен съд няма правна валидност и независимост и не е квалифициран да тълкува конституцията на страната. 

Защото полският КС реши, че полското законодателство има предимство пред това, направено от джендърите в Брюксел. 

С това си решение ЕП направо удари шамар на всички европейски народи, които си въобразяват, че държавите им не са колонии на съюза и имат някаква самостоятелност. Нямат! Няма и да им позволят да имат, ако зависи от европейските чиновници, които седят на меките кресла и получават десетки хиляди евро заплати и бонуси.  

ЕС унищожава държавите в съюза. Претопява ги в една сивкава, либерална маса, която трябва да бъде контролирана и подчинена. Зелената сделка, зелените сертификати... и ротшилдовците, които раздават парите, на които всички се надяват.

ЕП с решението си направо отмени суверенитета на Полша. Явно няма да позволят на друга държава да иска да води самостоятелна политика, която не е съобразена с това, което се решава от около всичко на всичко десет човека, начело на ЕС. Повечето от които потомствени аристократи и/или богати капиталисти, на които не им дреме за хората, а ги използват за трупане на още повече пари и власт.

Сега ясно ли ви е къде ни набутаха? Как ни набута ЕС и Кунева и Сакскобурготски, и Соломон Паси и другите национални предатели? Ясно ли ви е, че ни продадоха и предадоха? Ясно ли ви е, че ние отново сме в робство - да, със златни вериги и чиния с надробен хляб пред нас, но веригата я има! И тоягата също.

Време е да се махаме оттам! Само така можем да оцелеем като народ. Защото ще ни спрат тока, ще ни натресат клетите бе...ци, ще ни заробят със заеми, ще зависим от тях дали да живеем и работим, а след като ни унищожат, ще си присвоят земята ни. Европа не е наш приятел и никога не е била. Кланетата по времето на Априлското въстание и Руско-турската война в голямата си част са извършени от генерали, които са били европейци или от онези, другите (познайте от три пъти народността на Сюлейман, палачът на Стара Загора). 

Време е! За Възраждане!


 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар